Bryllupsreiser 

Når det gjelder bryllupsreiser er vi spesialister. De fleste av våre reisemål kan skreddersys for å tilpasses den perfekte bryllupsreisen, uansett om dere ønsker å gifte dere på bestemmelsesstedet, eller reise dit etter bryllupet deres her hjemme!

Maldivene
Vi har håndplukket feriesteder på Maldivene som er perfekte for de som ønsker å dra på bryllupsreise! Opplev det vakre øyriket Maldivene ute i havet samtidig som du har muligheten til å oppleve det fantastiske undersjøiske miljøet ved å snorkle eller dykke! Felles for alle anleggene vi har valgt er at de har svært prisgunstige og gode bostandarder i ulike kategorier med gode måltidsplaner og SPA-avdeling. Reisemålene henvender seg primært til par (ikke barnefamilier).


Seychellene
Feire hvetebrødsdagene på romantiske Seychellene med sine hvite strender, turkise hav og milde sjøbris. Vi har et enestående tilbud med 14 netter med strandnær overnatting med fem forskjellige bostedspakker som gjelder hovedøya Mahe og den mindre øya Praslin. Varigheten av oppholdet kan forkortes eller forlenges etter deres egne preferanser mot en prisjustering. Skal dere på bryllupsreise er det er ofte bedre pris eller gratis oppgradering av standarden på rommet! Gift dere på den romantiske stranden Anse Source D'Argent på La Digue, omgitt av kritthvit sand, glitrende hav og fantastiske granittklipper. Eller på Anse Lazio på Praslin som flere ganger har blitt kåret til verdens fineste strand. Bo luksuriøst eller på et koselig familiehotell. Velg mellom tre forskjellige bryllupspakker: mellomklasse, deluxe eller luksus.

Zanzibar og Pemba Island
Zanzibar har en utrolig vakker natur med kilometer etter kilometer med paradisiske sandstrender. Her er de beste bade-, dykke- og snorklemulighetene i Det Indiske havets krystallklare og varme vann. På Zanzibar finner du også Stone Town, oppført på UNESCOs liste over verdensarv. Zanzibar er også kjent for sine krydderplantasjer, mangroveskoger og sitt store antall kokospalmer!
Pemba Island er den lille uoppdagede naboøya like nord for Zanzibar utenfor kysten av Tanzania. Vi er en av de få turoperatører i Skandinavia som har funnet hit. Vil dere oppleve noe genuint ekte og samtidig noen av Indiahavets i særklasse vakreste strender, krystallklart hav, utmerket dykking og snorkling uten noen gang å måtte stimle sammen med mange andre soltilbedere? Her vil du også finne Det Indiske havs eneste hotell som ligger under havnivået!
 
Safari og andre muligheter
Vil dere oppleve en bryllupsreise med både safarieventyr og paradisiske strender? La da valget falle på en kombinasjonreise med safari i Kenya eller Tanzania i kombinasjon med en paradisøy som Zanzibar, Pemba Island, eller Seychellene! Andre eksempler på fine reisemål for de som ønsker å dra på bryllupsreise er: Indiske Andaman og Havelock-øyene, Sri Lanka, Costa Rica, Brasil , Argentina, Ecuador, Cuba og Malaysia/Borneo .

Bryllup på reisemålet
Vil dere vie dere på en paradisisk strand på Seychellene, Zanzibar, Cuba eller i Malaysia? Eller drømmer dere om et bryllup på savannen i Kenya eller Tanzania? Vi skreddersyr turen slik at dere får en meget spesiell vielse på deres drømmereisemål!