Gruppetilbud

Opplev verden på en gruppereise

Herlige opplevelser, fantastiske reiser og nye venner venter på deg som følger med på en gruppereise. Her finner du utvalgte rundereiser til ulike deler av verden. Disse går bare en eller et fåtall ganger per år. Reisene har både svenske og engelskspråklige reiseledere og guider. Bestill en reise med oss som du kommer å huske. Bli med til noen av verdens vakreste plasser og spennende kulturer!

Reiser til Europa

Oppdage Europas perler

Flott tur gjennom Balkan
Utforsk Balkan med en tur i seks land på 15 dager: Kroatia, Serbia, Nord-Makedonia, Albania, Montenegro og Bosnia. Du vil besøke Dubrovnik, Zagreb, Beograd, Mostar, Sarajevo og den meget vakre Plitvice Lakes National Park. Flere datoer er tilgjengelige i 2019 og 2020. Les mer om reisen.

Opplev vakre Slovenia
Slovenia er ofte beskrevet som et eventyrland med mange vakre steder å besøke. Denne turen til Slovenia tar deg til Ljubljana, Maribor, den berømte Poston Cave, de koselige havnebyene Piran og Koper og til de naturskjønne Julianske Alpene. Flere datoer er tilgjengelige i 2019 og 2020. Les mer om reisen.

Adriatiske perler – tur til Italia, Slovenia og Kroatia
Oppdag noen av de vakreste stedene rundt Adriaterhavet. Du vil besøke Venezia, slovenske havnebyer Piran og Koper, middelalderske istriske byer, Plitvice Lakes National Park og de vakre historiske byene Zadar, Split og Dubrovnik. Flere datoer er tilgjengelige i 2019 og 2020. Les mer om reisen.

En kulinarisk reise i Sveits
Utforsk Sveits mat- og drikkekultur i Alpenes magiske landskap. Turen går til Lugano og Engelberg hvor du blant annet prøver lokalbrygd øl, besøke vingårder, osteproduksjon og kaffebrenneri. Hvis du vil, kan du også bestille matlagingskurs og urtevandring i fjellet. Dato: 2.9 – 9.9. Les mer om reisen.

Sykling og fottur i Sveits
Liker du å trene i vakker natur? Bli med til Sveits på en aktiv reise med fotturer og sykling i de praktfulle Alpene. Turen går til området rundt Lugano og til Engelberg hvor det er mange tur- og sykkelstier. Dato: 2.9 – 9.9. Les mer om reisen.

I Ingemar Stenmarks fotspor
Bli med på en fantastisk tur i Alpene! Du følger i fotsporene til Ingemar Stenmark og besøker berømte skisteder i Tyskland, Sveits og Østerrike hvor han konkurrerte. Du gjør også kortere vandringer, tar en båttur i Lucerne og besøker en vingård i Nord-Italia. Dato: 2.9 – 9.9. Les mer om reisen.

Rundreise til Polen – Gdansk, Sopot & Masurien
En reise til Polens vakreste by Krakow og til Zakopane i de vakre Tatrafjellene. Dato: 19.9 – 25.9. Les mer om reisen.

Vintur til Ungarn
Er du interessert i vin og ønsker deg å lære mer om Ungarns vinkultur? Bli med til Vincent Engströms vinkjeller i det ungarske landskapet. Vi får være med og høste vin og lære hele prosessen med vinproduksjon. Vi besøker også en vingård og opplever Ungarns kultur på ulike utflukter. Dato: 20.9 – 27.9. Les mer om reisen. 

Cruise i østre Middelhavet
Følg med på et familievenlig cruise til Hellas og Tyrkia med All Inclusive. Fly Arlanda–Athen tur/retur, tre hotellnetter i Athen og utflukt til Akropolis er inkludert. Dato: 26.10 – 5.11 2019. Les mer om reisen.

Reiser til Mellom-Amerika

Opplev genuine Cuba

Cuba, en karibisk perle
Bli med på en rundereise til fantastiske Cuba! Opplev den historiske atmosfæren og Cubas kultur med glede, musikk og dans. Under turen vil du besøke Havana, Viñales, Playa Larga og pittoreske Trinidad før du slutter i Varadero med sine hvite strender i Karibia. Avreise fra Göteborg, dato: 19.11 – 2.12. Les mer om reisen.

Det beste av Cuba, nyttårsreise
Forlat desember mørket og reis til Cubas varme og spennende kultur! Vincent Engström tar deg til Havana, Viñales og Trinidad, før du avslutter på Varaderos fantastiske strender. Dato: 26.12 – 8.1 2019. Les mer om reisen.

Reiser til Sør-Amerika

Utforsk fascinerende Sør-Amerika

Galapagos, høstreise
Opplev fascinerende Galapagosøyene med fantastiske naturopplevelser. Dere besøker også Guayaquil og Quito. Spesialtillbud: rabatt SEK 3 000,- pr person. Dato: 4.10 – 15.10. Les mer om reisen.

Eventyrreise i Ecuador
Utforsk Ecuador med en eventyrreise. Vandre på vulkaner og gjør andre eventyrlige aktiviteter. En fantastisk togreise og mange andre høydepunkter fyller de to ukene. Dato 8.10 – 22.10 2019. Les mer om reisen.

Argentina & Chile med cruise i Patagonia
Reis gjennom Patagonias spektakulære landskap i sørlige Chile og Argentina, inkludert et firedagers cruise. Dere besøker også Buenos Aires og de mektige Iguazu-fossefallene. Svenskspråklig reiseledning. Dato: 14.10 – 31.10 2019. Les mer om reisen.

Rundreise i Sør-Amerika
Utforsk Sør-Amerikas storslåtte natur og spennende kultur med en rundreise til Peru, Bolivia, Chile, Argentina og Brasil. Svenskspråklig reiseleder. Flere avreisedatoer å velge mellom. Les mer om reisen.

Peru
Reisen Utforska norra Peru & Machu Picchu tar deg med til noen av landets fremste severdigheter, men også til gamle ruinbyer i det nordlige Peru. Svenskspråklig reiseleder. Les mer om reisen.

Klassiske Peru får du oppleve skatter som kondorene i Colca Canyon, magiske Machu Picchu, Inkaenes Hellige Dal og Titicacasjøen. Svenskspråklig reiseleder. Flere avreisedatoer å velge mellom. Les mer om reisen.

Det bästa av Peru er en innholdsrik rundreise til blant annet Lima, Cusco, Arequipa, Machu Picchu, Inkaenes Hellige dal og Ballestasøyene. Reisen kan også forlenges med et besøk i regnskogen i Amazonas. Les mer om reisen.

Klassiska Peru & Bolivia tar deg med til Sør-Amerikas kulturelle hjerte og enestående natur. Blant høydepunktene fins Machu Picchu, Cusco, Puno, La Paz og Uyunis fasinerende salt-ørken. Svenskspråklig reiseleder. Les mer om reisen.

Peru & Galapagos. En perfekt rundreisekombinasjon med det beste av Peru og de unike og fantastiske Galapagosøyene. Svenskspråklig reiseleder. Flere avreisedatoer å velge mellom. Les mer om reisen.

Perus höjdpunkter – rundresa med Amazonas regnskog gir deg det beste av Perus kultur og natur. Rundreisen går gjennom Andesfjellene til blant annet Cusco, Colca Canyon og Machu Picchu, og avsluttes i Amazonas regnskog. Svenskspråklig reiseleder. Flere avreisedatoer å velge mellom. Les mer om reisen.

Reiser til Afrika

Opplev unike Madagaskar

Madagaskar
Utforsk Madagaskars unike natur og dyreliv på en 18 dagers reise på øya som er kjent for sine mange endemiske arter, blant annet lemurene. Flere datoer fins. Les mer om reisen.

Reiser til Asia

Utforsk spennende Asia

Sri Lankas høydepunkter
Utforsk Sri Lanka, en perle i Det indiske hav. Reisen går til vakre landskap, historiske severdigheter og nasjonalparker. Svenskspråklig reiseleder. Dato: 14.10 – 25.10 2019. Les mer om reisen.

Vietnam & Kambodsja rundreise
Opplev fantastiske Vietnam og Kambodja! Ni reiser blant annet til Halong Bay, Ho Chi Minh, Hanoi, Hoi An, Mekongdeltaet og Angkor Wat-tempelet. Svenskspråklig reiseleder. Dato: 25.10 – 9.11 2019. Les mer om reisen.

Malaysia og Borneo rundreise
Følg med og utforsk Kuala Lumpur, Malacka, Cameron Highlands og regnskogene på Borneo. Svenskspråklig reiseleder fra Kenzan Tours. Dato: 1.11 – 12.11 2019. Les mer om reisen.

 

Flere gruppereiser

Foruten allerede nevnte reiser, har vi også andre rundreiser som går flere ganger per år med engelskspråklige reiseledere og guider. Her finner du lenker til alle våre gruppereiser.

Linker til våre utvalgte gruppereiser