Galápagosøyene

Ecuador Galapagos Sköldpaddor Aki NicolaidesMagiske Galápagosøyene

Galápagosøyene har blitt beskrevet som et levende museum og en utstilling av evolusjonen. Den isolerte plasseringen i Stillehavet, 100 mil utenfor Ecuadors kyst, har gitt opphav til et unikt plante- og dyreliv som ikke finnes noe annet sted. Reisende som har vært på Galapagosøyene vitner til et utrolig vakkert sted som langt overgår forventningene.

Galapagos består av 19 større øyer, hvorav fire er bebodde, samt ett dusin mindre holmer. 97 % av Galapagos landarealer er naturreservat, og vannet som omgir øyene er ett av verdens største marine reservat. De forskjellige øyenes landskap, plante- og dyreliv skiller seg ut og er også i stor grad unikt for Galapagos. Nesten halvparten av alle dyr og planter er endemiske for Galapagosøyene, og visse arter finnes kun på en eneste øy.

Det som også er unikt for Galapagos er at dyrene her aldri har hatt noen naturlige fiender. Derfor er de uredde for mennesker og lar oss få komme nærme dem, eller så kommer dyrene selv fram til oss av ren nysgjerrighet. Ikke bli overrasket om en trost setter seg ved siden av deg eller om du får selskap av lekfulle sjøløver på svømmeturen din.

Reis med oss til Galápagos

Den beste måten å få oppleve Galápagos på er med båt. Vi arrangerer både seilebåtscruise og reiser hvor du øyhopper eller bor på en øy og har dagsutflukter til andre øyer. Bli med på noen av våre gruppereiser eller reis på egen hånd. Vi hjelper deg naturligvis med alle forberedelser slik at du skal føle deg trygg med at alt er klart når du kommer dit.

Våre pakkereiser har forskjellige endemål slik at du kan finne et program som passer nettopp deg. Vi har også opplevelsesrike kombinasjonsreiser til Galapagosøyene og Costa Rica, Cuba og Peru. På denne måten kan du oppleve både natur, kultur, storby og paradisstrender.

Gjør deg klar for en reise gjennom tiden i dette unike og levende museum hvor du kommer til å få mange naturopplevelser utover det vanlige.

 


Adress

Kenzan Tours
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm

Organisationsnummer: 556954-0783
Kenzan Tours på Facebook

Kontakta oss

Telefon: 021-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.

Titta på vår presentationsfilm