Solferier

Reiser med sol og bad

Drømmer du om en uforglemmelige ferie med solfylte strender, varme vinder og kald, leskende drikke? Vi tilbyr solreiser til mange vakre strender i forskjellige deler av verden.

Vi er eksperter på drømmereiser til noen av verdens vakreste strender. Her har vi samlet gullkornene for deg som søker en solreise eller vil kombinere en rundreise med sol og bading på vakre strender i Afrika, Mellom- og Sør-Amerika, Det indiske hav eller Asia. På disse stedene finnes det ofte også snorkle- og dykkevennlige vann, samt aktiviteter og utflukter hvor du kan utforske omgivelsene på land eller til havs.

Solferie på Zanzibar

Tanzanias øy Zanzibar er et ordentlig ferieparadis. Øya har en vakker natur med kilometer etter kilometer av paradislignende strender. Her finnes de beste mulighetene for bading, dykking og snorkling i Det indiske havs krystallklare og varme vann. På Zanzibar har du også Stone Town som er en koselig by å spasere rundt i. Stone Town er med på UNESCOs liste over verdenskulturarv for sin arkitektur som gjenspeiler byens flerkulturelle historie. Zanzibar er også kjent for sine krydderplantasjer, mangroveskoger og det store antallet kokostrær! Velg å bo i noen av våre strandbungalows for en avslappende tilværelse, men med en behagelig avstand til sivilisasjonen. Vi har bungalows i en litt enklere prisklasse, mellomklasse og luksusressorter, valgmulighetene er store. Les mer om våre overnattingsmuligheter på Zanzibar.

Avkopling på Pemba Island

Pemba Island er den lille uoppdagede naboøya rett nord for Zanzibar. Øya er et unikt og genuint sted som passer for deg som vil oppleve Zanzibar som det var før turistene fant veien dit. Vil du oppleve noe genuint og samtidig nyte av noen av Det indiske havs i særklasse vakreste strender, krystallklart hav, utmerket dykking og snorkling, uten å behøve være omringet av et mylder av andre soldyrker? Da har du kommet helt rett!

På Pemba Island finnes også det prisbelønnete og fine The Manta Resort, og vi er en av få turoperatører i Skandinavia som har funnet veien hit. Så nå har også du muligheten til å bli en del av “The Manta Family”! På Manta Resort finner du også the Underwater Room, Det indiske havs eneste hotellrom som ligger under havoverflaten! Det finnes ikke noen bilder eller beskrivninger som kan berettige det fantastiske Pemba Island og The Manta Resort, man må oppleve det selv!

Safari, sol og bading

Kenya var Kenzan Tours aller første destinasjon når vi startet virksomheten med safarireiser i begynnelsen av 2004. Idag har vi vår egen virksomhet med base i Nairobi hvor vår lokale manager Maimuna tar vare på våre reisende. Kenyas nest største by Mombasa ligger på en koralløy utenfor sørøstkysten av Kenya og tilbyr fantastiske strender, golf og mye annet. Watamu ligger også i Kystprovinsen utenfor Malindi og tilbyr samme vakre strender, men ofte til billigere priser.

Madagaskar er et unikt sted som til tross for sin nærhet til Afrika føles som en helt annen verden. Dra på en rundreise over den store øya og utforsk den unike naturen og avslutt med utrolige strender og Det indiske havs varme vann.

Kultur, sol og bading

Mexico gir deg en fantastisk mulighet til å besøke de mest imponerende arkeologiske stedene fra mayaindianernes epoke. Våre reiser i Mexico inneholder også en hel del sol og bading, perfekt for den som vil oppleve mayakulturen i kombinasjon med Mexicos fantastiske paradisstrender i solfylte Playa del Carmen eller Cancun!

Natur, sol og bading

Om du elsker sol og bading er Costa Rica absolutt noe for deg! Her finnes fine strender og temperaturen er behagelig varm hele året. Det finnes også perfekte forhold for undervannseventyr. I Costa Rica kan man svømme rundt blant koraller, raviner og grotter. Har du flaks får du oppleve det spennende marine dyrelivet som for eksempel hvaler, havskilpadder, blekkspruter, rokker, hummer og en stor mengde fargeglade fisker. Tamarindo Beach på nordvestre Costa Rica er en fantastisk hvit strand ved det blåe Stillehavet. Her skinner solen nesten hele tiden og er den perfekte destinasjonen for en herlig solferie. Her finnes også mange aktiviteter som sportsfiske, surfing, dykking, golf, terrengmotorsykkel, riding, spa og fugletitting. Vi har mange reiser til Costa Rica, og for deg som vil ha en solferie kan vi for eksempel tipse om vår reise til nettopp Tamarindo, Costa Rica Sun and Fun.

Salsa, sol og bading

Cuba passer både for voksne og familier som søker både eventyr, storby og paradisstrender. På Cuba får du opplevelser som passer alle, både på land og til havs. For at du skal få oppleve denne karibiske perle har vi reiser som tar deg med til steder, byer, landsbygder, villmark og den vakre øyverden. Avslutt reisen med et avslappende opphold på Varaderos to mil lange hvite strand, eller på en annen fin strand i Trinidad, øyene Cayo Largo eller Santa Maria.

Rundreiser med sol og bading

Til Sør-Amerika har vi rundreiser som også inneholder besøk i herlige badebyer.

Reiser dere med oss til Colombia får dere blant annet besøke den historiske kystbyen Cartagena og den mindre kystbyen Santa Marta med sine paradisstrender.

Brasil er nok mest kjent for Amazonas djungel, Amazonaselven og Rios fascinerende fester og natteliv, men landet tilbyr også sol og bading. Tilbring herlige dager i badebyen Buzios som er kjent for sine vakre strender, sin gode mat og et spennende natteliv.

I Ecuador finnes de enestående Galápagosøyene med sitt unike naturliv og noen av verdens beste dykke- og snorklingsmuligheter. Men Ecuador har også fantastiske strender mot Stillehavet.Et tips er å ta en rundreise i Ecuador og avslutte med avslapning på en strand.

Ferieparadis for hele familien

I Det indiske hav finnes noen av verdens vakreste strender. Vil du ha en ekte drømmereise med hvite strender, svaiende palmer og krystallklart turkist vann? Da er Seychellene eller Maldivene noe for deg!

Vil du ha kritthvite strender og opplevelser både til havs og på land er øygruppen Seychellene det optimale reisemålet. Her er det fred og ro, og du kan nyte av varme dager, svaiende palmer og turkist hav på de vakre øyene. Vi har både ferdige program og skreddersydde reiser til Seychellenes øyer, blant annet til hovedøya Mahé, Praslin og La Digue. Velger du å bo på La Digue får du også en av verdens vakreste og mest fotograferte strender, Anse Source d’Argent. Til Seychellene kan du reise året rundt og destinasjonen passer alle, både voksne og barn.

Maldivene er allment kjent for sine fantastiske strender. Faktisk består Maldivene så godt som helt av strender, det høyeste punktet på øya er bare noen meter over havet. På Maldivene kan du sole deg, bade, seile, dykke og snorkle. Mange hotell tilbyr rom og bungalows på brygger som ligger på vannet. Her finnes også Maldivenes første økoresort, The Barefoot Eco Hotel, hvor du bor i vakre miljøer rett ved stranden. Akkurat som Seychellene er Maldivene et perfekt reisemål for både voksne og barn.

Storby og strand i Malaysia

I Malaysia kan du kombinere Kuala Lumpur med paradisstrand. Du bor fint i sentrale Kuala Lumpur med gangavstand til flere interessante steder, og så fortsetter ferien med en drøy uke avslapning på en paradisstrand. Avhengig av årstid drar du til Øst- eller Vest-Malaysia. Reiser du i april-oktober er det på Redang utenfor østkysten du skal bo. Her kan du blant annet nyte av snorkling og dykking i det krystallklare havet. Reiser du i oktober-april bor du på Langkawi, utenfor nordvestkysten. Her finnes et større utbud av aktiviteter og restauranger, men øya føles fortsatt relativt uutviklet. Les mer om vår reise Malaysia storby og paradisstrand.

Safari og strand på Borneo

Borneo kan du kombinere jungelsafari inklusiv et besøk på orangutangsenter med snorkling, sol og bading på noen av verdens vakreste strender. Her finnes også strender som har noen av verdens bratteste havbunner, og kun ti meter fra stranden ligger dyphavsgrøfter med sine mange hemligheter.

Skjærgårdstrand i India

Lengter du bort fra storbyen og ønsker å tilbringe tiden på en vakker øy kan vi tipse om vår reise til øya Havelock i Indias skjærgård. Her kan du slappe av med soling, bading, snorkling og dykking, men øya har også masse annet å tilby deg som vil ta en pause fra stranden. Kanskje du vil vandre i jungelen, dra på sightseeing eller shoppe? Du kan også kombinere safari og storby med paradisstrender i India og Sri Lanka.

Kultur og strand i Sørøst-Asia

I Sørøst-Asia tilbyr vi rundreiser med sol og bading i Thailand og Laos, Vietnam, Kambodja og Myanmar (Burma). Alle disse landene klatrer raskt opp på turistenes topplister verden rundt og strendene er uten sidestykke. Titt igjennom våre reiseforslag nedenfor og la deg inspireres!

Hva synes våre kunder?

Vi anlitade Kenzan Tours för en resa till Kuba 23-27 jan i år. Kenzan var både professionella och snabba i sin service till oss. De gav värdefulla råd och kom med bra alternativ till en mer eller mindre skräddarsydd resa som gav kultur och inblick under en veckas rundresa och sol med bad under den andra veckan. Vi rekommenderar Kenzan med nöje.
Christian F, reisende 2017
Kilde: Reco.se

Våre solreiser


Adress

Kenzan Tours
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm

Organisationsnummer: 556954-0783
Kenzan Tours på Facebook

Kontakta oss

Telefon: 021-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.

Titta på vår presentationsfilm