Øvrigt: Tanzania lodge- og teltsafari (Serengeti & Ngorongoro), 4 dager

Tanzania, 4 dager
Fra NOK. 11.300,-

Øvrigt: Gorilla Safari i Uganda og Rwanda

Rwanda, 5 dager
Fra NOK. 20.100,-

Pakke: 3 ukers opplevelsereise i Kenya og Zanzibar

Kenya, 21 dager
Fra NOK. 26.500,-

Pakke: Etiopia Zanzibar Eksplorer

Zanzibar by, 15 dager
Fra NOK. 25.900,-

Pakke: Tanzania og Zanzibar eller Pemba Island Wildlife

Zanzibar by, 14 dager
Fra NOK. 26.700,-

Afrika 

Møte med det vilde og ekte

Kenzan Tours har samlet de beste av Afrika på ett sted! Her kan du få en oversikt over alle de fantastiske opplevelsene som Afrika tilbyr!


 

Øst Afrika Flex

Vår største satsning er vårt Øst-Afrika Flex-program. Skreddersy din ferie med safari og overnatting i Kenya, Tanzania, Zanzibar, Seychellene, Rwanda & Uganda i følge egne ønsker! Mulighetene er mange, når du reiser med oss! Om dere er ute etter å ha full fleksibilitet når det gjelder valg av safari og overnatting i Øst Afrika, så er Øst Afrika Flex noe for dere! Her velger dere blant markedets største safaritilbud samt overnatting som passer akkurat for dere. Dette for at dere skal få den perfekte reisen! Det blir ingen forskjell i pris om dere velger en av våre ferdige pakkereiser eller om dere skreddersyr deres egen reise.
 

Ferdigsydde reiseforslag

Vi har plukket ut det beste i Afrika. Vi ønsker at du skal få en total opplevelse av det beste Afrika har å tilby. Er du ute etter unike steder som få turister noensinne har satt sin fot i, eller er du på utkikk etter trygge og populære reisemål? Vi kan tilby deg nøyaktig hva du ønsker.

Vår største satsninger er til Tanzania, Zanzibar, Kenya, Sør-Afrika, Uganda, Botswana, Madagaskar og Seychellene. Opplevelsesturer, safarireiser, bryllupsreiser, familieturer, sol & badereiser, økonomi reiser: Vi tilbyr et enormt utvalg av reise forslag som passer for alle! Vi gir deg enorm frihet: vi syr sammen turen slik at den passer deg!

Vi ønsker å ha det største utvalget i Skandinavia på reiser til Tanzania og Kenya, som med enkelhet kan kombineres med Zanzibar eller Seychellene.

I menyen til venstre kan du klikke på ett reisemål som interesserer deg. Vi viser noen eksempler på pakkereiser og priser, men de er kun til orientering. Dersom du ønsker et annerledes program, er det bare å ringe oss, eller sende en email. Da kommer vi raskt med et nytt tilbud på den reisen du ønsker, og en pris du kan stole på. Våre priser inkluderer alle flyskatter og avgifter.
 
Klikk på kartet til høyre for et større bilde.