Safari

Safarireiser i Afrika og Asia

Safarireiser er noe vi er spesialister på. Vi har satset stort på å kunne tilby et brett utvalg av reiser med safari til først og fremst Afrika. Under en safaritur opplever du en storslått natur og et tallrikt dyreliv.

Ordet ”safari ” kommer fra Swahili og betyr ”reise ”. Vi forbinder safari med å se det fantastiske dyre- og naturliv som er på savannen. Det er akkurat det vi hele tiden strever etter å levere til våre reisende som booker en safari hos oss! På våre safarireiser har vi som høyeste prioritet at du skal få oppleve det beste av det som dyre- og naturlivet har å tilby! Bortsett fra Afrika arrangerer vi også safarireiser til blant annet India, Sri Lanka og Borneo.

En ekte safarireise!

I Øst-Afrika er Tanzania vårt fremste reisemål for safarireiser. Der har vi vår egen arrangør, Kenzan Wildlife Safaris, som tar vare på våre gjester under reisen. Kenzan Wildlife Safaris luksuriøse teltcamp i Serengeti flyttes med dyrenes vandring for at du skal komme så nære dem som mulig. Kombiner gjerne safarien i Tanzania med paradisstrender på Zanzibar eller Pemba Island, eller en vandring opp Kilimanjaro. Kenya og Uganda har også fantastiske safarimuligheter. Den kjente Serengetisletta ligger på grensen mellom Kenya og Tanzania, så Kenya har omtrent samme dyre- og planteliv, men også andre attraksjoner og opplevelser. Uganda er allment kjent for sine fjellgorillaer, og en tur opp de tåkelagte åssidene for å komme dem nære er et must for alle eventyrlystne.

Kombinere safari med sol og bading?

Til den sørlige delen av Afrika tilbyr vi storslåtte safariprogram med eller uten kombinasjon med paradisstrender, til Sør-Afrika, Botswana, Namibia, Mosambik og Zimbabwe. Hva sier du om en 15-dagers reise som begynner i Johannesburg (Sør-Afrika) og avsluttes ved Victoriafallene (Zimbabwe). Med jeep tar vi oss gjennom Botswanas mest praktfulle naturreservater. Høydepunktene på denne reisen inkluderer Limpopoelven, som er en naturlig grense mellom Sør-Afrika og Botswana, Khama Rhino Sanctuary, Savuti Game Reserve, kanopadling på Okavangodeltaet, Chobe nasjonalpark og Chobe River. Du er velkommen til å bli med på en reise som er en genuin afrikansk ”wildlife adventure”!

Får vi friste med et eventyr?

Kanskje du heller vil reise på et safarieventyr til Sør-Afrika og Mosambik, en reise som kombinerer storslåtte safariopplevelser med minst like imponerende paradisstrender? I Sør-Afrika finner du blant annet den kjente Krugerparken som er landets største nasjonalpark.

Rundreise med safari?

Bli med oss til India på en spennende rundreise med safari. Opplev tigerreservatet i Sundarbans fra vannet mens vi drar på en båtcruice i de dype skogene. I disse skoger bor Adivasifolket side om side med vilde dyr som tigre, salamandrer, krokodiller, aper ,fugler, hjorter, og villsvin. Besøket i parken tilbyr deg et unikt innblikk i Adivasifolkets kultur. Du får også reise på elefantsafari i nasjonalparken i Manas og Kaziringa som er med på verdensarvlisten til UNESCO. Denne reisen er perfekt for deg som vil kombinere minnesverdige naturopplevelser med besøk i i templer og byer som Sualkuchi hvor man vever silke.

Jungelsafari?

Vil du reise på en imponerende jungelsafari på Borneo? Vil du oppleve innbydende sandstrender og krystallklart snorklingsvann? Velg en reise som inkluderer vandring i jungelen, byliv i Kota Kinabula og Sandakan, Kinabulaparken, Sukaus fugle- og dyreliv for så å avslutte på SPA-hotellet Nexus. Eller hva sier du om å få oppleve Sabahs natur- og dyreliv på Sukau Rainforest lodge (har fått flere priser) som ligger ved elven Kinabatangs strand. Under reisen får du også besøke regnskogen i Danum Valley og se orangutangene få mat. Å få se havskilpaddene komme opp på stranden for å legge eggene sine på Selingan Island er også noe helt fantastisk som du kan oppleve på denne reise.

Eller kombinasjonsreise?

Du kan også få dra på en kombinasjonsreise til Sri Lanka og Maldivene. Denne reisen inneholder safari i blant annet Minneriya nasjonalpark, kjent for sin store populasjon av elefanter, i flokker på 100 til 150 individer, som vandrer i jungelen og i nærheten av sjøen. Inngangen til parken er Ambagaswewa, ca. 6 km fra Habarana Polonnaruwaveien. Her finnes omtrent 300 ville elefanter, ville bøfler, villsvin, leoparder, krokodiller, sjakaler, ni forskjellige typer amfibier, 25 forskjellige typer reptiler,160 fuglearter, 26 sorters fisk og 78 sorters sommerfugler.

Hva synes våre kunder?

Vi har de bästa erfarenheter av Kenzan! Vi har alltid blivit väl bemötta och fått mycket hjälp inför bokning och med olika alternativ till resor. Man har haft stort tålamod med olika frågor. Vi har bokat många resor hos Kenzan och vi har alltid varit mycket nöjda. När det någon gång har hänt något under resan har vi kunnat vända oss till Aki eller någon av medarbetarna.

Conny J, Safarireisende 2016

Kilde: Reco.se

Våre safarireiser

Save

Save

Save