Pemba Island

Opplev det rolige paradiset på Pemba Island

Vil du oppleve et genuint reisemål hvor roen hersker? Nyte strandlivet på noen av Det indiske havs vakreste strender, hvor det heller ikke er så stor trengsel med andre strandløver? Bade i et krystallklart hav som også er perfekt for dykking og snorkling? Da er en reise til Pemba Island noe for deg!

Se filmen fra Pemba Island og la deg bli inspirert.

Strandparadis for avslapping

Pemba Island er den lille urørte naboøya rett nord for Zanzibar. Det er et vakkert og genuint sted som passer for deg som søker en solferie med total avslapping på en tropisk øy som er mindre eksponert enn Zanzibar. Skal dere dra på bryllupsreise er det et perfekt reisemål der dere kan slappe av i fred og ro på en romantisk ferie. Du kan også kombinere en safari i Øst-Afrika med sol- og bading på Pemba Island.

På Pemba Island er det strandliv som gjelder. Her er det solskinn, vakre hvite strender myke som fløyel og et varmt og herlig hav med en gjennomsnittstemperatur på 26°C. Det krystallklare vannet er også en av verdens beste steder for dykking. Rundt øya finnes det urørte korallrev med et fargerikt marine liv som du kan utforske på dine snorkle- og dykketurer.

Selv om det meste av ferien på Pemba handler om strand og hav finnes det også andre ting å utforske på øya. Akkurat som på Zanzibar dyrkes det krydder her, og du som vil kan besøke en krydderplantasje for å lære deg mer om krydderets verden. Du kan også ta en tur til Ngezis, en beskyttet regnskog, hvor blant annet Colubus-aper og andre endemiske fuglearter holder til.

The Manta Resort

Reiser du med oss til Pemba Island bor du på det fine The Manta Resort med All Inclusive. Resorten ligger på stranden og kan i tillegg til avslappende spabehandlinger tilby flere vannaktiviteter som dykking, snorkling og kajakksafari samt utflukter på øya. Er dere på bryllupsreise tilbyr de dessuten en bryllupspakke med blant annet en båttur i solnedgangen og en romantisk middag på stranden.

The Manta Resort har også ett unikt hotellrom som ligger under havoverflaten, The underwater room. Rommet ligger forankret i sjøen, 250 meter fra stranden, og består egentlig kun av tre etasjer, der soverommet er under havoverflaten. Det er virkelig en spesiell opplevelse å både sovne og våkne med havets alle innbyggere som svømmer utenfor soveromsvinduet og titter på deg med stor nysgjerrighet.

Våre reiser til Pemba Island

Ingen hjemmeside eller bilder kan beskrive Pemba Island godt nok. Man må oppleve denne øya selv. Til Pemba Island har vi ferdige reiseforslag, men vi skreddersyr også din reise etter dine ønskemål. Vil du kombinere Pemba Island med en safari har vi vårt Øst-Afrika Flex-konsept der du velger fra vårt store utvalg av forskjellige safarier i Øst-Afrika.

Vil du ha et reiseforslag til Pemba Island? Fyll i og send inn dette skjemaet, mail oss på [email protected] eller ring på telefonnummer + 46 (0) 21 18 16 17 så tar vi frem et reiseforslag til deg.

Reisepakker til Pemba Island