Asia

Reis til Asias mystikk og paradis

Asia er verdens største verdensdel og et spennende kontinent å reise i. Med sin mangetusenårige historie er det en rik kultur, storlått og vakker natur og en vennlig befolkning. Her finner du noen av verdens vakreste strender, perfekt for en solferie med familien eller en romantisk bryllupsreise.

Våre reiser til Asia

I Asia kan vi tilby rundreiser til spennende reisemål som Vietnam, Malaysia, Borneo, Sri Lanka, India, Myanmar (Burma), Nepal, Thailand og Laos. Vi har et stort utvalg av reisepakker for deg som vil oppleve paradisstrender, kultur, natur, storby eller eventyr.

Dra på en eventyrreise med jungelsafari på Borneo og kombiner det med herlig bading på en paradisstrand eller et besøk i en storby. Ta en rundreise gjennom vakre Vietnam, utforsk mystiske Myanmar (Burma) eller reis til det genuine Thailand, bortenfor charterstedene. Mulighetene er uendelige, og det er kun du som setter grensene

På respektive lands side ser du våre forslag på reiser til Asia, men dette er bare eksempler. Vil du ha et annerledes program er det bare å ringe oss på +46 21 18 16 17, fylle i dette skjemaet eller maile til [email protected] så setter vi sammen et skreddersydd reiseforslag etter dine ønskemål.