Colombia

Reiser til Colombia

Colombia har en stor variasjon når det kommer til klima og vegetasjon, avhengig av høyden over havet. I vest strekker Andesfjellene seg opp mot skyene, med evige snøkledde topper og flere unge, fortsatt aktive vulkaner. Langs kystene finnes sletteland og savanner, med Orinicos bifloder som strekker seg på kryss og tvers. I sør ved ekvator og Amazonaselvens sideelver hersker regnskogen med sin tropiske flora og dyr som jaguar, dovendyr og brillebjørn.


Til Colombia tilbyr vi rundreiser som dels bare er i Colombia, men også kombinerte reiser med blant annet Peru og Ecuador. Vil du ha et reiseforslag på en reise til Colombia, fyll i og send inn dette skjemaet, ring oss på +46 (0) 21 18 16 17 eller send en mail til [email protected].

Reisepakker til Colombia

Colombia ligger på Sør-Amerikas nordvestre kyst, med strender mot både Karibia og Stillehavet. Landet er rikt på naturtilganger og klimatet egner sig perfekt for dyrking av kaffe, snittblomster og alle slags frukter. Innen spanjolenes ankomst til Latinamerika var det flere ganske høytstående kulturer i Colombia . Legenden om El Dorado tilskrives ofte Colombia, og kan ha oppstått av at chibchaindianerne helte gull i en liten sjø som ofring til gudene som man trodde levde der.

Visum og pass

Informasjon om visum og pass finner du her.

Kart over Colombia