Gruppereiser

Gruppereiser med kultur og natur

En gruppereise er en perfekt måte å utforske verden på! Du oppdager nye steder og får samtidig muligheten til å treffe nye venner. Vi har et stort utvalg av gruppereiser til forskjellige deler av verden. Kanskje du drømmer om en reise til herlige Costa Rica, safari i Tanzania eller en rundreise på unike Madagaskar?

Her har vi samlet våre gruppereiser for alle dere som vil utforske verden sammen med andre. Våre gruppereiser passer både deg som reiser alenen og dere som reiser i selskap. Reisene har enten svensktalende reiseledere og deltagere fra Skandinavia, eller engelsktalende reiseledere eller guider i grupper med deltagere fra forskjellige land. Gruppereisene har faste avreisedager, og mange avgår flere ganger i måneden året rundt. Bli med på en opplevelsesrik gruppereise og utforsk verden sammen!

Safari i AfrikaUganda

Vi har flere gruppereiser til Afrika. Hva sier du om en reise til Kenya og Uganda med en uforglemmelig safari til fjellgorillaene? Eller en rundreise i Zimbabwe og Botswana med høydepunkter som Victoriafallene og safari i den berømte Krugerparken? Dere kan også bli med på en rundreise gjennom Namibia der dere får hjelpe til med å sette opp leirplassen og lage mat ute i bushen, guidet av en kunnig sjåfør og kokk.

Hvorfor ikke besøke den afrikanske kysten i Sør-Afrika og Mosambik og oppleve villmark og strender ved både Sør-Atlanteren og det sørlige Indiske havet? Besøk Cape Town og Johannesburg, omgås med både elefanter og delfiner og studer den fascinerende Zulu-kulturen. Blir du med på en gruppereise til Madagaskar får du utforske verdens fjerde største øy med dens unike natur og dyreliv, blant annet de sjarmerende lemurene.

Eventyr i Mellom-AmerikaVinales Valley

Cuba kan vi tilby flere forskjellige rundreiser som alle avsluttes med noen herlige dager på Varaderos paradisstrender. Her kan dere blant annet oppleve Cubas og Jamaicas fantastiske skjærgård fra et cruiseskip som gjør opphold ved lokale severdigheter. Du kan også ta en buss- eller sykkelreise tvers over Cubas innland og utforske småsteder, byer, plantasjer og jungelen med alle sine eksotiske vekster og mektige vannfall. Rundreisene som er i gruppe til Cuba avgår ca. en gang i uken.

I Costa Rica har vi gruppereiser som har inkludert landets absolutte høydepunkter med fantastiske naturopplevelser og spennende aktiviteter. En av reisene er delvis på sykkel, og her får du se landet og dens kultur på veldig nært hold. Søker du etter en roligere reise finnes det en kombinasjonsreise til Costa Rica og Cuba hvor du i fred og ro utforsker landenes natur og kultur.

I Mexico kan vi tilby et par rundreiser i gruppe, blant annet en eventyrlig gruppereise på sykkel. Eller hvorfor ikke bli med på en skattejakt gjennom Mellom-Amerikas koloniale skattekammer! Vi har både gruppereiser i Guatemala og reiser som går gjennom blant annet El Salvador, Honduras og Nicaragua hvor dere for å utforske den fascinerende mayakulturen og den spanske koloniale arven.

Rundreiser i Sør-AmerikaPeru

Til Sør-Amerika har vi flere interessante gruppereiser, både med svenske og engelsktalende reiseledere. Du kan for eksempel utforske Peru med svensk reiseleder. Blant reisens høydepunkter inngår blant annet legendariske Machu Picchu, inkabyen Cuzco og Titicacasjøen. Du som vil kan også forlenge reisen til Bolivia.

Eller hva sier du om å bli med en svensk reiseleder på en gruppereise gjennom fem land i Sør-Amerika? Rundreisen går gjennom Perus spektakulære landskap via blant annet Lima med sin fantastiske arkitektur, Machu Picchu og inkabyen Cuzco. Så reiser dere videre til Bolivia med dens fascinerende saltørken, Uyuni. Deretter venter Chile og Argentina med sitt varierende landskap og fascinerende kultur med gauchos og byene til urbefolkningen. Et av høydepunktene i Argentina er de dramatiske vannfallene Iguazú og hvaltitting i de sørligste delene av landet. Siste stopp er Brasil og Rio de Janeiro med sin kristusstatue, Copacabana og alle sambaskoler. Alle reiser som går til Chile kan også kombineres med den mytiske Påskeøya, kjent for sine eldgamle og merkelige Moai-skulpturer i sten som står på rad langs den steinete kysten, mange mil fra det stedet hvor stenene kommer fra.

Galapagos er allment kjent for sitt unike dyreliv, og hit kan dere blant annet dra på et cruise mellom øyene i kombinasjon med en rundreise på Ecuadors fastland. I Ecuador får dere muligheten til å gå langs ekvator, og oppleve alle fire årstider i løpet av en uke!

Hva synes våre kunder?

Utmärkt och snabb service, d.v.s. snabba svar och snabba undersökningar gällande önskemål. Vi bokade ett “paket” som vi önskade modifiera gällande boende och ort för resa till Cuba. Önskemålen behandlades snabbt, smidigt och med ett trevligt bemötande. Utöver denna service hemma var alla involverade underleverantörer av samma goda kvalitet. Bra sammarbetspartner!

Monica G, reisenden 2016

Kilde: Reco.se

 

Våre gruppereiser