Bryllupsreiser

Reiser for bryllup og bryllupsreiser

Planlegger dere en bryllupsreise eller vielse i utlandet? Da har dere kommet rett! De fleste reisene våre kan skreddersys slik at de passer perfekt som bryllupsreise, uansett om dere vil gifte dere i løpet av ferien eller om dere vil reise ditt etter bryllupet.

Drømmer dere om en bryllupsreise til en romantisk destinasjon med en vakker paradisstrand? Vil dere vie dere på savannen i Tanzania? Eller kanskje både og? Vi arrangerer bryllupsreiser som passer både for dere som ønsker å kun fokusere på hverandre i fred og ro og til dere som ønsker litt mer aktivitet i løpet av bryllupsreisen. Les gjerne om  våre ulike bryllupsreiser nedenfor. Vi skreddersyr gjerne den reisen dere ønsker, slik at dere får den fantastiske bryllupsreisen som dere går og drømmer om!

Res på en romantisk bröllopsresa till Maldiverna.

Bryllupsreise til Maldivene?

Vi har håndplukket ressorter på Maldiverna som er perfekte for dere som vil dra på en bryllupsreise! Her for dere oppleve Maldivenes vakre øyrike med herlige strender og fantastisk undervannsmiljø som er et paradis for snorkling og dykking. Felles for ressortene som vi har valgt ut er at de er veldig prisgunstige med god standard på boende i de ulike kategoriene, samt at de har en SPA-avdeling. Ressortene henvender seg primært til par. Les mer om våre forslag på bryllupsreiser til Maldivene. Ønsker dere å ta med barna på bryllupsreisen kan vi varmt anbefaler den fantastiske økoressorten The Barefoot.

Vielse på Seychellene?

Gifte dere der eller ha bryllupsferien på romantiske Seychellene med hvite strender, turkist hav og varme vinder. Vi har et fortreffelig tilbud med 14 netter på hotell nære stranden og du kan velge mellom fem forskjellige overnattingspakker på hovedøya Mahe og den litt mindre øya Praslin. Drar dere på bryllupsreise er det ofte bedre priser eller gratis oppgradering på standaren på rommene. Reisen kan forkortes eller forlenges etter dere ønskemål. Dere kan også gifte dere på den romantiske stranden Anse Soursce D’argent på La Digue, omringet av kritthvit sand, glitrende hav og fantastiske granittklipper. Eller på Anse Lazio på Praslin, som flere ganger har blitt kåret til verdens fineste strand. Velg mellom tre forskjellige bryllupspakker: mellomklasse, delux eller luksus.

Bryllupsreise på Zanzibar eller Pemba Island?

Zanzibar har en utrolig vakker natur med kilometer etter kilometer med paradisstrender. Her finnes de beste bade-, dykke-, og snorklingsmulighetene i Det indiske havets krystallklare og varme vann. På Zanzibar har dere også Stone Town, som er med på UNESCOs verdnesarvliste. Zanzibar er også kjent for sine krydderplantasjer, mangroveskoger og sitt store antall kokostrær. Les mer om en av våre reiser til Zanzibar. Pemba Island er den lille uoppdagede naboøya rett nord for Zanzibar, utenfor Tanzanias kyst. Vi er en av få turoperatører i Skandinavia som har funnet veien dit. Vil dere oppleve noe helt genuint og samtidig få med dere noen av Det indiske havets desidert vakreste strender, krystallklare hav, utmerket dykking og snorkling, uten at dere behøver føle noe trengsel med andre soldyrkere? Da er Pemba Island noe for dere! Her finner dere også Det indiske havets eneste hotellrom som ligger under havoverflaten.

Safari og andre reisemål

Ønsker dere å oppleve en bryllupsreise med både safarieventyr og paradisstrender? La valget falle på en kombinasjonsreise med safari i Kenya eller Tanzania i kombinasjon med en paradisøy som Zanzibar, Pemba Island eller Seychellerne. Les for eksempel om vår populære kombinasjonsreise til Tanzania og Zanzibar eller Pemba Island. Andre eksempler på fantastiske destinasjoner for dere som vil reise på en bryllupsreise er Indiske Andamanøyene eller Havelockøyene, Sri Lanka, Costa Rica, Brasil, Argentina, Ecuador, Cuba og Malaysia/Borneo.

Vielse på reisemålet

Vil dere gifte dere på en strand på Seychellene, Zanzibar, Kuba eller Malaysia? Eller drømmer dere om en vielse på savannen i Kenya eller Tanzania? Vi skreddersyr en reise slik at dere får en helt spesiell vielse til deres drømmedestinasjon!

Her er noen hjelpsomme linker:
Vielse utenlands: Skatteetaten og Den Norske kirke
Vielse på ambassaden: Regjeringen

Hva synes våre kunder?

Vår safarireise til Tanzania med følgende sol- og badeferie på Zanzibar var fantastisk! En godt planlagt reise med god service og hjelp før avreise. Når vi var på plass fungerte alt som det  skulle og vi fikk meget god service og behandling overalt. Vi er veldig fornøyde med Kenzan Tours!

Liz I, reisende 2016

Kilde: Reco.se

Våre bryllupsreiser