Jule- og nyttårsreiser

Våre jule- og nyttårsreiser

Utforsk verden i julen!

Funderer du på å reise bort over jul og nyttår? Ta en titt på våre tilbud nedenfor. Vi har både solreiser og rundreiser, med natur- og kulturopplevelser til ulike deler av verden.

Mellom-Amerika

Costa Rica
Costa Ricas grønne paradis passer hele familien med sitt store utvalg av aktiviteter. Vi tilbyr tre juleprogram med noen av Costa Ricas største høydepunkter. Les mer om reisen.

Kuba
Opplev det genuine Kuba! Vi har flere avganger fra Skandinavia under julen og romjulen. Velg ett av våre programforslag, eller la oss skreddersy en Kubareise for deg. Les mer om reisen.

Afrika

Safari og Zanzibar
Gjør en uforglemmelig reise til Tanzania med safari i Serengeti, Ngorongoro-krateret og Lake Manyara. Avslutt med en avslappende solferie på Zanzibars hvite strender. Les mer om reisen.

Det indiske havet

Maldivene
Dra av gårde til fred og ro i paradiset Maldivene der dine bare føtter får føle de puddermyke, hvite strendene. Velg mellom ulike reiser og avganger. Les mer om reisen.

Seychellene
Seychellene er et perfekt reisemål for deg som vi ha en avslappende solferie med noen av verdens vakreste strender. Vi skreddersyr din reise dit, slik at du får en drømmereise til solen. Les mer om reisen.

Asia

Sri Lanka & Maldivene
Utforsk Sri Lankas spennende kultur, historie og vakre natur, og avslutt med en uke i paradiset Maldivene. En perfekt blanding av kultur, natur, sol og bad. Les mer om reisen.

Vietnam
Opplev Vietnams største severdigheter på en gruppereise. Blant reisens mange høydepunkter fins Hoi An, den gamle keiserbyen Hue, samt et cruise på Halong Bay. Les mer om reisen.

Cruise Dubai–Mumbai
Bli med på et fantastisk cruise fra Dubai til Mumbai, og gjør stopp i blant annet Abu Dhabi, Muscat og Goa. Slapp av ombord og opplev mange spennende steder på land. Les mer om reisen.