Eventyrreiser

Eventyrreiser for alle!

Drømmer du om å vandre i regnskogen, bestige Kilimanjaro eller rafte ned en heftig elv? Vi har reiser både for deg som vil ha litt roligere aktiviteter og for deg som vil fylle reisen med fartsfylte og utfordrende eventyr.

Vi har reiser med noe som passer for alle som har en god fysikk og utholdenhet, og som søker spenning og eventyr! Vi tilbyr eventyrreiser i hele verden med mange forskjellige typer aktiviteter og eventyr. Vandring, sykling, rafting, surfing, dykking og mye mer!

Eventyr på lav og høy høyde

Hva sier du om å bestige Afrikas høyeste fjell Kilimanjaro og skue ut over de snødekte viddene? Les om vår Kilimanjaro-trekking her.

Kanskje du vil vandre blant fjellgorillaene i Ugandas tåkelagte skoger i fjelltoppene? Eller reise på en rundtur med privat sjåfør fra Johannesburg , gjennom hele Sør-Afrika og helt opp til Victoriafallene på grensen mellom Zambia og Zimbabwe? Eller reise langs Kapp det gode håp og se hva Sør-Afrikas kyst og strandliv har å tilby? Vi tilbyr alt dette og litt til!

Øyene Zanzibar og Pemba Island tilbyr også spennende opplevelser som dykking, surfing og båtturer. Eller hva sier du om å tilbringe en natt i Manta Resorts undervannsrom? Vi tilbyr også safarireiser til Kenya og Tanzania der dere får telte midt ute på savannen!

Rolig og fartsfylt i Mellom-Amerika

Mellom-Amerika tilbyr utallige eventyrlige opplevelsesreiser. Her finnes paradisstrender og korallrev der du kan snorkle og dykke, vulkanlandskap og regnskog der du kan vandre, og hav og elver der du kan utøve forskjellige vannsporter.

Costa Rica er eventyrenes hjemland hvor det finnes aktiviteter som passer alle. Her har du dype skoger med kilometerlange hengebroer i tretoppene, fotturer som tar deg helt frem til kanten på vulkanene. En spennende måte å se regnskogen på er å ta seg frem med taubane. Her er det også fosser som er perfekte for fartsfylte og mageilende rafting. Langs Stillehavskysten finnes fine forhold for deg som vil padle havkajakk og kano.

Cuba er allment kjent for sine hvite strender og fantastiske dykke- og surfemuligheter. En annen hyggelig måte å utforske Cuba på er på sykkelen. Les mer om våre  Cuba Cross Over – 15 dagers sykkeltur och Cuba – Sykkelreise med paradisstrand.

Mexico hører til Nord-Amerika, men regnes som oftest som en del av Mellom-Amerika da landet deler kultur, språk og klima med sine naboer i sør. Her kan du også surfe, dykke og vandre. Eller hva sier du om å ta en ukes sykkeltur gjennom landet?

Eventyr i imponerende Sør-Amerika

Sør-Amerika er verdens mest variasjonsrike kontinent. I nord finnes dype regnskoger og tåkelagte fjell. Den vestre delen domineres av øde og steinete ørken og Andesfjellenes høye klipper, og i øst finnes vidstrakte sletter som er gjort for buskap og hesteavl. Den sørlige delens iskalde klima har enorme isbreer og isfjell året rundt. Til Sør-Amerika har vi flere reiser som blant annet inkluderer vandringer i forskjellige landskap.

Peru er allment kjent for sine mange fotturer som utforsker inkaindianernes gamle ruiner og byer. Inkastien er den mest kjente stien og går opp Andesfjellets åssider frem til mytiske Machu Picchus storslåtte ruiner. Drømmer du om at en gang å gå Inkastien? Bli med oss på en rundreise i Peru som inkluderer denne fantastiske opplevelse! Les mer om vår reise Peru – rundreise med Inkastien her.

Ecuador er mest kjent som de fire årstiders land. Det lille landet i nordøst tilbyr alt fra å stå på ski til soling, bading og vandring i Amazonas jungel. Du kan også utforske de utrolige Galápagosøyene på land og til havs. For deg som vil oppleve eventyr i både Ecuador og Costa Rica kan vi tipse om våre kombinasjonsreiser Ecuador (Galápagos) + Costa Rica og Ecuador (Andene) + Costa Rica.

Argentina har mye å tilby den eventyrlige, blant annet fantastiske rideturer, båtturer langs isbreer og isfjell, vandringer rundt de brusende Iguazufallene i nord og Patagonias dramatiske isbrelandskap i sør.

Fjellvandring, jungeltrekking, dykking eller surfing?

Drømmer du om å reise til Nepal og vandre i Himalaya? Ta en titt på vår trekking-reise til Nepal hvor du vandrer i denne fjellkjedens majestetiske landskap.

Borneo er verdens tredje største øy og deles opp av tre land. Her kan du vandre i regnskogen og se orangutanger, havskilpadder og utallige fugler. Kysten rundt Borneo regnes som en av verdens mest mangfoldige, og revene strekker seg fra 700 meters dyp med bare noen svømmetak fra stranden. På Sumatra kan du vandre i jungelen og se orangutanger, og du kan rafte her også.

Maldivene og Seychellene i Det indiske hav er fantastiske reisemål for den dykke- og surfelystne, og dit har vi flere ulike reiser.

Hva synes våre kunder?

Ypperligt bemötande. Köpte en resa för 2 till Costa Rica. Bra o intressant reserutt, bra hotell. Alla hämtningar och lämningar till olika resmål och hotell fungerade klockrent! Anlitar gärna Kenzan Tours igen och berättar för alla vilken bra resebyrå Kenzan Tours är!

Elisabet D, reisende 2016

Kilde: Reco.se

Våre eventyrserier