Det indiske hav

Et møte med Det indiske havets paradis

Leter du etter flotte strender og vakre korallrev? Da skal du velge reisemål i Det indiske hav. Zanzibar, Pemba Island, Seychellene, Maldivene, Madagaskar og Komorene er vakre og grønskende øyer hvor du kan dykke, snorkle, bade og slappe av. Kombiner gjerne en reise med fastlandet i India eller Sri Lanka. Da får du også med deg kultur, historie og naturopplevelser! Eller hvorfor ikke dra på en safari i Kenya eller Tanzania først?

 

Våre reiser til Det indiske hav

Vi tilbyr både ekte sol- og badeferier til øyene i Det indiske hav og kombinasjonsreiser med India og Sri Lanka i den østre delene av Det indiske hav. Du kan også kombinere reisen med en safari i Tanzania og Kenya. Vi tilbyr alt fra hotell i mellomklassen til luksushotell i våre reisepakker.

Sett sammen din egen reise akkurat som det passer deg med safari, kultur- og naturopplevelser, sol- og bading, eventyr og lokale utflykter. Vi tilbyr en stor valgfrihet på reiser, uansett om du søker en eventyrreise, bryllupsreise, familiereise eller sol- og badeferie.

Seychellene Flex

Sy sammen din egen reise til Seychellene med våre Seychellene-pakker. Velg mellom Seychellene Flex Delux og Flex Mellomklasse, og kombiner gjerne dette med en safari i Tanzania eller Kenya.

Våre hotell på Zanzibar

På Zanzibar kan vi tilby en mengde hoteller på hele øya! Les mer om hotellene her.

Ferdige reiseforslag

Klikk på et reisemål som interesserer deg i menyen. Der vises noen eksempler på reisepakker og priser, men det er kun eksempler. Vil du legge opp din reise på en annen måte er du varmt velkommen til å ringe oss på +46 21 18 16 17, fyll i dette skjemaet eller maile oss på [email protected] så setter vi sammen et reiseforslag til deg.

Maldiverna är ett perfekt resmål för en avkopplanden solsemester.

 

Reiser for forskjellige interesser

På våre reisemål til Det indiske hav kan du oppleve alt fra vakre, hvite strender til kulturhistoriske skatter. Her presenterer vi kortfattet våre reisemål i Det indiske hav. Gå inn på siden til respektive reisemål og les mer om våre reiser og alt som man kan oppleve i Det indiske hav.

Drømmereiser til solen

Maldivenes paradislignende øyrike av kritthvite koralløyer er et perfekt reisemål for en avslappende solferie med vakre strender, snorkling, dykking og overnatting på fine ressorter. Der finner du blant annet økoressorten The Barefoot Eco Hotel som drives etter økoturismens prinsipper om holdbarhet for miljøet og lokalbefolkningen. Les mer om våre reiser til Maldivene her.

Seychellene er også et perfekt reisemål om du vil ha avkopling med sol- og bading. Her finner du blant annet stranden Anse Lazio som flere ganger har blitt kåret til verdens vakreste strand. Seychellene tilbyr også aktiviteter som passer hele familien. Les mer om våre reiser til Seychellene her.

Zanzibar utenfor kysten av Tanzania er en annen favorit for den som søker en reise med sol og bading på fantastiske strender. Et alternativ er Pemba Island som ligger nord for Zanzibar. Både Zanzibar og Pemba Island passer perfekt som en avslutning etter en safari i Tanzania, Kenya, Sør-Afrika eller kanskje Uganda. Les mer om våre reiser til Zanzibar og Pemba Island.

Natur- og kulturreiser

Det indiske hav har mer enn bare paradisstrender å tilby. Det finnes også storslått natur, et rikt dyreliv og kulturer med en historie som strekker seg lang tilbake i tid.

Taj Mahal i Delhi är en av många platser du får besöka när du reser med Kenzan Tours till Indien.

India har mange steder med en høy kulturhistorisk verdi. Noen av dem ligger langs den velkjente ruten Det gylne triangel som går mellom Delhi, Agra og Jaipur i Nord-India. India tilbyr også fine naturopplevelser, og du kan også dra på safari der å få oppleve tigere og elefanter. Gå inn å les mer om våre reiser til India her.

Sri Lanka, som ligger sørøst for India, har også mange kulturskatter med imponerende antikke levninger på historiske steder, og flere av dem er med på verdensarvlisten. Det er også et vakkert landskap å utforske, blant annet de høyt beliggende teplantasjene og nasjonalparkene Les mer om våre reiser til Sri Lanka her.Res till Madagskar och möt de charmiga lemurerna.

Vil du oppleve et storslått og variert landskap med et unikt dyreliv er en reise til Madagaskar noe for deg. Takket være øyas isolerte plassering er flertallet av vekst- og dyreratene endemiske og finnes ikke noe annet sted i vill tilstand. Les mer om våre reiser til Madagaskar her.

Komorene mellom kysten av Mosambik og Madagaskar tilbyr både fine strender, vakker natur og en interessant kultur. Les mer om våre reiser til Komorene her.