Familiereiser

Reiser for hele familien

ˮTa med familien på en uforglemmelig reise ut i verden! Vi har et stort utvalg av reiser som passer barnefamilier, alt fra spennende safarireiser i Afrika til sol- og badeferier på en av Det indiske havets paradisøyer.

Her har vi plukket ut forskjellige forslag på reiser som er litt mer anpasset til barnefamilier. Det er reiser til barnevennlige reisemål og reiser som ikke er så anstrengende å reise på med små barn. Her finnes reiser både for dere som helst tilbringer dagene ved bassengkanten eller på strande, og for dere som søker en mer eventyrlig familiereise. Kontakt oss gjerne om dere ikke finner noe her som passer så skreddersyr vi den perfekte familiereisen til dere!

Reiser til safari og strandFoto: M. Lindén

Kenya og Tanzania fungerer utmerket å reise til med barn. Så hvorfor ikke ta med familien på en uforglemmelig safarireise? Her kan dere oppleve et fantastisk dyreliv og på safarins game drive kan man se dyrene på veldig nært hold. I Øst-Afrika har du også herlige Zanzibar. Det er et perfekt reisemål for barnefamilier som søker sol og bading på fantastiske strender og aktiviteter som passer hele familien. Vi setter sammen familievennlige safariprogram som kombineres med avslappning på barnevennlige hotell og strender på for eksempel Zanzibar eller Seychellene. Se forskjellige forslag på våre reiser Tanzania & Zanzibar Familiereise.

Foto: P. & H. Wester

Eventyrserier for hele familien

Costa Rica er et tropisk paradis som tilbyr noe for hele familien! Her finnes fantastiske aktiviteter for alle aldre. Dere kan for eksempel bade i Stillehavet, gå på hengebroer mellom tåkeskogens trekroner, besøke vulkanområdet Arenal og utforske storbyen San José. Vårt program Costa Rica A La Carte  passer en eventyrs familie med forskjellige interesser. De fleste av våre reiser til Costa Rica passer bedre for familier med litt eldre barn.   

Cuba er et spennende land å reise til for hele familien. Kubanerne er veldig barnekjære, noe som gjør Cuba til et veldig barnevennlig reisemål! Til Cuba tilbyr vi reiser som retter seg mot familier som søker både eventyr, storby, paradisstrender og opplevelser både på land og til havs. Et eksempel er vår reise Storby & paradisstrand  hvor dere bor både i Havanna og Varadero. I reisen inngår også noen spennende dagsturer.

Nora-Maldiverna

Familiereiser til paradisøyer

Opplev herlige Maldivene med hele familien! Her finner du barnevennlige paradisstrender hvor man kan bygge sandslott, krystallklart vann å snorkle i og mye mer! Vi har håndplukket fire fantastiske ressorter som tillater barnefamilier. Velg mellom hyggelige 4* ressorter, eller en 5* ressort for dere som vil ha noe utover det vanlige. Med tanke på at barna reiser med til en redusert pris blir det en veldig prisgunstig familiereise. Vi kan varmt anbefale en reise til økoressorten The Barefoot. Ressorten ligger rett ved stranden, og her blir hele familien tatt godt vare på!

Seychellene er et paradis for hele familien! Vi har satt sammen en helt unik reisepakke med boende som passer familier, Seychellerna – Familjeparadiset Dere bor 7 dager på øya Mahé og 7 dager på øya La Digue. I pakken inngår blant annet en heldag cruiseeventyr og leie av sykkel på nesten bilfrie La Digue. Dere kan også besøke L’Union Estate Plantation, et sted som er morsomt for hele familien. Der kan dere se kjempeskilpadder og bade i herlige bukter med kritthvit sand omringet av enorme granittklipper. Dere kan også oppleve fantastiske Seychellene med bil og utforske øyenes fantastiske natur med gjemte underverker hvor enn man snur seg. Til og med de aller minste kommer til å trives på Seychellene! 

Hva synes våre kunder?

Vi har fått ett mycket bra bemötande både före under efter vår resa till Kuba. Vi fick utmärkt hjälp med att lägga upp vår resa, göra sena tillägg/ändringar och allt fungerade på plats. Upplevelsen på plats levde upp till förväntningarna. Kan verkligen rekommendera Kenzan.

Anneli D, reisende 2016

Kilde: Reco.se

Våre familiereiser