Maldivene

Ferie i paradiset på Maldivene

Drømmer du om en reise til paradiset? Da er Maldivene reisemålet for deg. Der har du alt du behøver for en rolig og avslappet ferie med myke hvite strender, herlig bading og førsteklasses snorkling og dykking.

Se en inspirasjonsfilm fra Maldivene.

Bli med til vårt Maldivene!

Maldivene passer alle som vil reise på an avslappende solferie i paradiset. Dere velger selv hvordan dere vil bo og tilbringe dagene deres. Det finnes alt fra hotell i mellomklassen til luksuriøse ressorter med et stort utvalg av aktiviteter.

Uansett om du søker en avslappende solferie, en romantisk og luksuriøs bryllupsreise eller en herlig familieferie har vi reiser som passer alle. Ta en titt på våre ferdige programforslag nedenfor. Der finner du reiser med både fine hotell i mellomklassen og luksuriøse ressorter. Finner du ikke noe der, kontakt oss så skreddersyr vi en reise!

Vi skreddersyr en reise til Maldivene
Bortsett fra de ferdige programforslag til Maldivene kan vi sette sammen en reise helt etter dine ønskemål, både på reisens lengde og overnatting. Vi har gode samarbeidspartnere der og kan derfor skreddersy reisen uten at det for den saks skyld skulle bli dyrere. For å be om et reiseforslag på et skreddersydd program vennligst fyll i dette kontaktskjemaet, ring oss på +46 (0) 21 18 16 17 eller send en mail til [email protected].

Res till Maldiverna med Kenzan Tours och upplev en avkopplande solsemester på de kritvita, mjuka stränderna.

Et barbeintliv for livsnytere

Maldivene er et øyrike med nesten 1 200 hvite koralløyer som ligger utspredd som perler på en snor i Det indiske hav. Maldivene har to typer øyer, dels private øyer med ett eneste hotell og dels større øyer der også lokalbefolkningen bor. På de private øyene er det et avslappet barbeintliv som gjelder. Det er ikke mye annet å ta seg til enn å slappe av på stranden, ta en spabehandling eller utnytte noen av aktivitetene som er på ressorten. Maldivene er også kjent som et paradis for snorkling og dykking. Vannet er krystallklart og under havoverflaten gjemmer det seg et magiskt og fargerikt marineliv langs øyenes korallrev. Bor du på en befolket øy for du i tillegg til en fin solferie også muligheten til å bli kjent med den maldiviske kulturen og lokalbefolkningens hverdagsliv.

Bryllupsreise, familieferie eller rundreise?

Maldivene er et perfekt reisemål for bryllupspar som vil ha en rolig og romantisk bryllupsreise i et tropisk paradis. Det finnes prisgunstige og luksuriøse overnattingsmuligheter på øyer der dere bor atskilt og kan bruke tiden til å fokusere på hverandre i fred og ro. Bor dere i en water villa behøver dere ikke gå ned til stranden en gang, det er bare å slappe av på den private terrassen og synke direkte ned i det herlige vannet.

Maldivene har også ressorter som tilbyr familierom og aktiviteter som er tilpasset barn. Derfor er også Maldivene et bra reisemål for dere som vil ha en herlig familiereise med sol og bading. Ett eksempel er økoressorten The Barefoot Eco Hotel som har en profil med et bærekraftig fokus med omtanke for miljøet og innbyggerne.

Vil du utforske noen av Asias kulturskatter kan du også kombinere Maldivene med en rundreise i India eller Sri Lanka.

Klimaet på Maldivene

Den beste tiden å reise til Maldivene er fra desember til april. Da er det veldig varmt samtidig som luftfuktigheten ikke er så høy og det forekommer ikke noe regn. Om man vil ha litt svalere temperaturer, men fortsatt varmt nok for sol og bading kan man velge å reise mellom mai og oktober. Da er dog luftfuktigheten ganska høy og det forekommer regn ett par timer hver dag.

Fra november til mars er det veldig hett og tørt på Maldivene. April til oktober er den regnfulle og fuktige perioden da det regner noen timer hver dag. Overgangene mellom de forskjellige monsunene skjer gradvis under mai til oktober.

Maldivene har en temperatur på mellom 24 grader og 33 grader året rundt.

Kart over Maldivene

 

Reisepakker til Maldivene