Zanzibar

Reis til paradiset Zanzibar

Zanzibar som ligger utenfor kysten av Tanzania er et fantastisk ferieparadis! Øya har en utrolig vakker natur med kilometer etter kilometer med hvite sandstrender mellom grønne palmer og turkist hav. Der finner du også noen av Det indiske havs beste plasser for dykking og snorkling. Sammen med den afrikanske mentaliteten pole-pole (langsomt) som også kjennetegner Zanzibar finnes det perfekte forutsetninger for en herlig og avslappende solferie.

Se en inspirasjonsfilm om Zanzibar.

Sol, bading og safari?

Vi på Kenzan Tours har et stort utbud av reiser til Zanzibar. Velg mellom å tilbringe hele ferien på denne paradisøya, eller kombiner Zanzibar med en safari i Tanzania eller i andre afrikanske land. Våre mest populære reiser til Zanzibar er kombinasjonsreiser med både safari og avslappende dager på Zanzibars vakre strender. Vi har et stort utvalg av hoteller i forskjellige deler av Zanzibar, les mer om hotellene her.

Les mer om våre forskjellige reisepakker til Zanzibar nedenfor. Du er også varmt velkommen til å kontakte oss på mail [email protected]fyll i dette skjemaet eller ring oss på telefon +46 (0) 21 18 16 17 for et reiseforslag

Res på solsemester till Zanzibar. Kombinera gärna Zanzibar med safari i Tanzania eller andra länder i Afrika.

Zanzibar har fantastiske strender som er perfekte for en avslappende solferie. Ønsker du å gjøre mer enn å bare leve strandlivet finnes det mye å både se og oppleve på andre deler av øya. Her gir vi noen korte tips på hva du kan gjøre på en reise til Zanzibar. Flere tips på aktiviteter og utflukter finner du her.

Spasere rundt i Stone Town

Et tips er å besøke Stone Town som er Zanzibars største by som også står på UNESCOs verdensarvliste. Byen har blitt influert av sin lange historie som handelsby og her finner man en arkitektur med en unik blanding av arabiske, indiske og europeiske kulturer. I Stone Town kan du for eksempel spasere i de smale smugene, titte på den gamle festningen og besøke markedet.

Utforske krydderøya

Zanzibar er også kjent som krydderøya for sine mange krydderplantasjer. Ta en tur til Zanzibars store krydderplantasjer og lukt, smak og lær deg mer om kryddernellik, kanel, kardemomme, pepper, muskat og alle andre krydder som dyrkes på øya.

Vandre i regnskogen

Zanzibar har ikke bare unike strender. Er du naturinteressert kan du ta en guidede tur i Jozani Natural Forest Reserve. Der kan du betrakte regnskogens rike dyreliv med flere sjeldne og endemiske arter, for eksempel den Røde Colobus-apen.

Reisepakker til Zanzibar