Seychellene

 

Reis til Seychellene og møt paradiset

Seychellene er et øyrike som ligger i Det indiske hav, utenfor Afrikas østkyst. Vindfeide granittklipper, svajende palmer og paradisstrender kjennetegner øyene som gir ett uforglemmelig inntrykk. Uansett om dere er en familie, venner, leter etter den perfekte bryllupsreisen eller vil gifte dere på en strand, så har Seychellene noe unikt å tilby nettopp dere.

 

Bli med oss til Seychellene!

Hos oss kan du velge mellom ferdige program og skreddersydde reiser til Seychellene som er tilpasset til nettopp dine ønskemål. Vi tilbyr alt fra luksus-resorter til familievennlige guesthouses eller ”hideaways”. Du kan også velge å bo på en øy alle netter, eller kombinere flere forskjellige øyer. Vi har også reiseforslag som inkluderer lokale utflykter både på land og til havs, cruise med seilbåt og bryllupsarrangement.

Kombiner solferien med safari

Seychellene er også perfekt å kombinere med en safari. På denne måten får du både et eventyr og en fantastisk solferie. Vi har ferdige programforslag med safari i blant annet Tanzania og Kenya, men vi skreddersyr også reiser slik at du får din drømmereise.

Sy sammen din egen reise

Med våre Seychellene Flex-pakker kan du selv sette sammen din reise til Seychellene. Velg mellom Seychellene Flex Delux og Seychellene Mellomklasse. Kombiner gjerne dette med en safari i Tanzania eller Kenya.

Vi skreddersyr din reise til Seychellene

I tillegg til de ferdige programforslagene du ser nedenfor kan vi sette samme en reise helt etter dine ønskemål. Vi har gode samarbeidspartnere på Seychellene og kan derfor skreddersy reisen uten at det for den saks skyld skulle bli dyrere. For å be om et reiseforslag med et skreddersydd program, vennligst fyll i dette skjemaet, kontakt oss på telefon +46 (0) 21 18 16 17 eller på mail til [email protected].

Våre reisepakker til Seychellene

Anse Lazio, verdens vakreste strand?

 

Seychellene – en urørt perle

Seychellene er virkelig et paradis som de store turistmassene ikke har funnet fram til enda. Herlige opplevelser som kritthvite strender der det alltid er god plass, en fantastisk undervannsverden å oppdage og en unik natur å utforske.

Seychellene består av 115 øyer, men de fleste velger å bo på de største øyene Mahé, Praslin og La Digue. En del bor på en av øyene i løpet av hele oppholdet mens andre velger å bo på flere forskjellige øyer. Seychellenes øyer er små og uansett hvor man bor har man alltid nære til en strand og Det indiske havets herlig vann.

Vakkert og trygt

Det som lokker mange til Seychellene er øyenes urørte natur og strender, den ene vakrere enn den andre. På Praslin finnes for eksempel Anse Lazio som gjentatte ganger har blitt kåret til verdens vakreste og mest romantiske strand. Det er kanskje derfor Seychellene er et så populært reisemål for bryllupspar. Det er mange par som har valgt Seychellene til sin bryllupsreise eller drar dit for å gifte seg på en av de vakre strendene. Seychellene lokker også for at det er et trygt og sikkert reisemål. Kriminaliteten er lav og det finnes ikke noen smittsommes sykdommer eller farlige dyr. Det er egentlig bare å dra dit å nyte!

Aktiviteter på land og til havs

Selv om Seychellene er det perfekte reisemålet for en avslappende solferie passer Seychellene også for den som ikke bare vil ha strandliv. Bortsett fra førsteklasses snorkling og dykking har øyene ulike aktiviteter for hele familien. Man kan bl.a. vandre i regnskogen, besøke naturreservat, leie sykkel, ta båtturer til andre øyer, ri og spille golf.

Seychellene er også kjent for den perfekte kombinasjonen med en safaritur. På den måten får man både eventyr og en fantastisk solreise. Vi har ferdige programforslag med safari i bl.a. Tanzania og Kenya, men vi er også eksperter på å skreddersy reiser etter spesifikke ønskemål.

Seychellenes offisielle hjemmeside for turistråd kan du finne mer informasjon og tips på hva du kan se og gjøre på din reise til Seychellene.

Visum og pass

Informasjon om visum og pass finner du her.

Klimaet på Seychellene

Jan Feb Mar Apr Mai Jun Jul Aug Sep Okt Nov Des
Kaldest 25 25 25 25 25 25 24 24 24 24 24 24
Varmest 29 29 30 31 30 28 28 28 28 29 27 29
Soltimer 174 179 223 179 257 210 229 207 207 223 210 189
Regn(mm) 358 242 204 170 161 85 83 78 116 167 206 332
Regndager 15 10 11 10 9 9 8 7 9 9 12 15

 

Kart over Seychellene