Afrika

Møte med det ville og ekte Afrika

Om din drøm alltid har vært å reise til Afrika, ta en titt på vårt brede utvalg av reiser til dette mektige kontinent. Bli med oss på safari, nyt av en solferie eller dra bort på bryllupsreise. Vi tilbyr både ferdige og skreddersydde reiser med interessante, genuine og spennende opplevelser der du kommer nære innpå Afrikas natur, mennesker og kultur. Velkommen til Kenzan Tours Afrika!

Hvor i Afrika vil du reise?

Våre mest populære reiser i Afrika er Tanzania, Zanzibar, Kenya, Sør-Afrika, Uganda, Botswana, Madagaskar og Seychellene. Vi satser også på å ha det bredeste utvalget i Skandinavia på reiser til Tanzania og Kenya. Der er det flere nasjonalparker hvor du i løpet av en safaritur får muligheten til å oppleve Afrikas rike dyreliv på nært hold. Vil du avslutte med sol og bading er det enkelt å kombinere din safari med de vakre strendene på Zanzibar og Seychellene.

Ferdige reiseforslag

Vi vil at du skal få oppleve det beste Afrika har å tilby. Derfor har vi plukket ut gullkornene og tilbyr et stort utvalg av ferdige pakkereiser. Vil du ha unike steder som få turister har satt sin fot, eller søker du etter trygge og beferdede reisemål? Søker du etter en eventyrreise, safarireise, bryllupsreise, familiereise eller solferie? Vi tilbyr reisearrangementer som passer alle. Du velger selv om du vil konsentrere deg på en reise med opplevelser av natur og dyr eller sol og bading, eller hvorfor ikke kombinere det beste av begge verdener?

Klikk på et land i menyen og les om våre reiser til Afrika. Reisene som finnes der er eksempler på ferdige reisepakker. Finner du ikke det du søker der er kanskje Øst-Afrika Flex noe for deg, les mer om det her nedenfor. Du er alltid velkommen til å ringe eller maile oss så skreddersyr vi en reise til deg. Mulighetene er mange når du reiser med oss!

Øst-Afrika Flex

Det vi har satset mest på i Afrika er vårt Øst-Afrika Flex-program. Med dette kan du sette sammen din egen reise med safari og overnatting i Kenya, Tanzania, Seychellene, Uganda, og Rwanda etter dine ønsker. Du velger selv i vårt utbud av safari og overnatting og får på denne måten en reise som passer deg. Så om du selv vil kunne velge safari og overnatting i Øst-Afrika, er Øst-Afrika Flex noe for deg.

Prismessig blir det ikke noe forskjell om du velger en av våre ferdige reisepakker eller setter sammen en reise slik som du selv vil ha den.

Trygghet på reisen

Vi vil at våre reiser skal oppfylle våre og våre reisendes forventninger og krav. Derfor har vi i Øst-Afrika vår egen lokale organisasjon med guider/sjåfører. En annen trygghet for deg som reiser i Øst-Afrika er at vi kobler deg til en Flying Doctors-forsikring som ved sykdom eller ulykke dekker omkostningene for en transport med intensive care air ambulance (ICAA) til Nairobi.

Under en safari i Afrika, till exempel Tanzania, Kenya och Sydafrika kan du se the Big five där elefanter ingår.

 

Hva vil du oppleve på din afrikareise?

Her for du en liten oversikt over hva du kan oppleve i løpet av en reise til det allsidige Afrika. Titt gjerne igjennom våre reiser, det finnes mer detaljert informasjon om hva du får oppleve under hver enkelt reise.

Safari
Våre safariturer tilbyr et ekte eventyr hvor du får sjansen til å komme nære innpå Afrikas ville dyr. Vil du dra på en klassisk safari for å se dyr som løver, giraffer, elefanter, sebraer, gnuer, leoparder, aper og alle andre dyr som tilhører Afrikas dyreliv så finnes det mange alternativer. I Tanzania har du blant annet Serengeti nasjonalpark og Ngorongorokrateret. Der for du oppleve en ekte afrikansk safari med det ville dyrelivet i Øst-Afrika. I Serengeti har vi også vår mobile teltcamp Kenzan Tented Camp. Campen flyttes to ganger per år for å komme så nære dyrene som mulig i løpet av deres sesongbaserte vandring i Serengeti.

I Kenya er det flere kjente parker som Masai Mara, Lake Nakuru, Lake Naivasha, Amboseli og Tsavo og i Sør-Afrika ligger den berømte nasjonalparken Kruger. Zimbabwe, Botswana, Zambia og Malawi har også parker med et rikt dyreliv som vi arrangerer safariturer til. De forskjellige parkenes dyreliv varierer, så hvor du skal reise er avhengig av hvilke dyr du vil se. Kontakt oss om du vil vite mer.

Se bergsgorillor på safari i Uganda eller Rwanda.

I regnskogene i Uganda og Rwanda lever de utrydningstruede fjellgorillaene. Vil du ha et uforglemmelig møte med disse praktfulle dyr, skal du bli med på en gorillasafari i Uganda eller Rwanda.

Madagaskar utenfor Mosambik er verdens fjerde største øy og er et paradis for natur- og dyreinteresserte. Øyens ulike deler har en skiftende natur, og takket være disse geografiskt isolerte plasseringene er flertallet av øyens plante- og dyrearter endemiske. Det mest kjente dyret er kanskje den karismatiske lemuren.

Sol og badingÅk på en solresa till Zanzibar, Pemba Island eller Seychellerna och njut av vackra paradisstränder.
Søker du en avslappende solferie på paradislignende strender er Zanzibar, Pemba Island og Seychellene fine reisemål. Zanzibar og Pemba tilhører Tanzania og ligger utenfor kysten av landet. Seychellenes øyrike ligger lengere ut i Det indiske hav. Kombiner gjerne safari med sol og bading på disse vakre øyene. Eller hvorfor ikke reise på bryllupsreise dit? Seychellenes vakre strender er et populært sted å gifte seg på.

Storbyer
Vil du ha litt mer byopplevelse er to gullkorn Cape Town og Durban i Sør-Afrika. Cape Town tilbyr både natur, dyr og kultur. Her kan man oppleve mye på en liten radius, med alt fra besøk på vingårder til å svømme med haier. Den mangfoldige havnebyen Durban, som ligger på østkysten av Sør-Afrika, kan bortsett fra et rikt kulturliv, tilby en lang og vakker strand.