Cruise

Reiser med cruise

Et cruise er en perfekt måte å se flere land på kort tid. Slapp av, nyt av god mat og bra underholdning ombord, samtidig som du utforsker spennende steder langs veien. Vi har et stort utvalg av cruiseferier til ulike deler av verden.

Vi tilbyr reiser med cruise i hele verden og med ulike rederier. MSC Cruises tar deg til blant annet Karibia, Sør-Amerika, Asia, Middelhavet og Den arabiske halvøy. Med Variety Cruises kan du utforske de vakre Seychellene, eller seg deg om i Mellom-Amerika. Celestyal Cruises tar deg til perlene i det herlige østre Middelhavet. Du kan også kombinere en rundreise i Chile og Argentina med et cruise til Kapp Horn, eller utforske Galapagos unike natur med båt mellom øyene der.

Vi hjelper gjerne med å skape en pakke der cruise, fly fra Skandinavia, hotell og eventuelle andre før- og/eller etterarrangement inngår. Hør av deg med dine ønskemål, så tar vi fram et reiseforslag.

Dover Beach, Barbados.

Cruiser i Karibia

Drømmer du om et cruise i det herlige Karibia? Vi tilbyr reiser med MSC Cruises til den eksotiske karibiske øyverdenen. Du får se mange spennende steder i flere land, og kan så komme tilbake til skipet for å smelte dagens inntrykk. Ombord fins alt du behøver for en bekvem og avkoblende ferie.

Felles for alle fartøyene til MSC Cruises er at kabinene har førsteklasses komfort, og at der er et stort utvalg av mat, drikke, aktiviteter og andre fornøyelser som gir en helhetsopplevelse og en opplevelsesrik ferie for hele familien. Sportsanlegg, spa, soldekk, basseng, restauranter, barer, livemusikk, teater, diskotek, kasino og shopping er en del av det som venter deg når du reiser med MSC Cruises.

Cruise til Costa Rica og Panama

For deg som vil se det beste av Costa Rica og Panama, tilbyr vi cruise med Variety Cruises. Disse bekvemme megayachts går langs Stillehavskysten til blant annet Panamakanalen. Dere gjør mange stopp langs veien og utforsker for eksempel naturreservat, eller bader og snorkler.

Cruiseferie med samba og tangoResa till Argentina Buenos Aires tango

Opplev Sør-Amerika fra et cruise! MSC Cruises tar deg med på en reise til Brasil, Uruguay og Argentina. Føl sambarytmen i Rio, utforsk tangoens fødeby, Buenos Aires, og se deg rundt i sjarmerende Montevideo. Cruiset tar deg også med til fine badebyer ved Atlanterhavets vakre strender. På kveldene blir det avkobling, underholdning og god mat på båten. Cruiset kan kombineres med et valgfritt antall netter i Brasil.

Gruppereise til Chile og Argentina, samt cruise

Drømmer du om å se det spektakulære landskapet i Patagonia? I så fall kan vi tipse om en gruppereise med skandinavisk reiseleder som går til Chile og Argentina, og som inkluderer et 4-dagerscruise med Australis til Kapp Horn. Reisen inneholder store kontraster med besøk i så vel myldrende Buenos Aires som ved verdens ende med sin dramatiske natur.

Øyluffning i Galapagos

Er Galapagos en drømmereise for deg? En bra måte å utforske øyenes unike natur på, er med båt. Vi tilbyr flere cruise til Galapagos, også i kombinasjon med rundreiser i Ecuador og Peru.

Med cruise i vake SeychellernaResa till Seychellerna Praslin Anse Lazio strand

Den beste måten å oppleve de vakre øyene i Seychellene på, er å reise med båt. Vi tilbyr turer med Variety Cruises og deres yacht M/Y Pegasus. Dere overnatter på båten, og om dagene gjør dere strandhugg ved de ulike øyene der dere kan gå på oppdagelsesferd i tropiske regnskoger, eller snorkle og dykke i den spennende undervannsverdenen. Eller hvorfor ikke bare slappe av og nyte på noen av verdens vakreste strender?

På disse reisene inngår kabin og helpensjon, dog ikke drikkevarer. M/Y Pegasus har 21 romslige utsides kabiner med vindu i tre kategorier. De har alle dusj, AC, minisafe og flat-tv. Ombord fins matsal samt en restaurant ute på dekk der det serveres internasjonale og kreolske retter. I loungen kan du slappe av med en drink mens du smelter dagens opplevelser.

Ønsker du å kombinere cruiset med et opphold på en eller flere øyer, skreddersyr vi gjerne en reise til Seychellene etter dine ønskemål.

Reis till Kina, Japan og sør-Korea på 11 dagerResa kryssning till Japan Kina Korea med MSC Cruises fartyg

Er du nysgjerrig på Asia? Dra på et cruise til Japan, Sør-Korea og Kina! MSC Cruises tar deg med på en uforglemmelig reise fra Shanghai til Yokohama. Derimellom ankrer fartøyet opp i japanske Kanazawa og Kagoshima, samt i Pusan, Sør-Koreas nest største by. Under reisens gang får du oppleve Det fjerne østens historie, kultur og tradisjoner i myldrende byer der antikke tempel står vegg i vegg med glitrende skyskrapere. Ønsker du å se mer av Japan kan du kombinere cruiset med et valgfritt antall hotellnetter og et eventuelt landarrangement.

Cruise till Dubai og Muscat

Opplev noen av Den arabiske halvøyens perler når du besøker De forente arabiske emirater, samt Oman, Qatar og Bahrain. MSC Cruises legger til blant annet i Dubai, Abu Dhabi, Sir Yas Is, Muscat og Khasab. Opplev den spennende kulturen, se vakre moskéer og spektakulær, moderne arkitektur. Gå en tur langs de fine strendene eller besøk et kjøpesenter eller en tradisjonell souq. Cruiset kan kombineres med flere netter i for eksempel Dubai.

Cruise i Middelhavet

Celestyal CruisesResa till Egypten Kryssning pyramider Giza Celestyal Cruises
Med Celestyal Cruises kan du oppleve perlene i det østre Middelhavet. Vi tilbyr cruiseferier til Hellas, Tyrkia, Kypros, Israel og Egypt. Her får du mulighet til å besøke hele tre verdensdeler på åtte dager! All Inclusive og en utfluktspakke inngår. Du får blant annet oppleve kulturhistoriske severdigheter som pyramidene i Giza, samt Efesos, og også pittoreske greske byer og Istanbuls myldrende basar.

MSC Cruises
Ønsker du å besøke flere land rundt Middelhavet kan du også følge med på noen av MSC Cruises turer til herlige Spania, Frankrike, Italia, Hellas, Kroatia, Albania og Malta. Besøk de store severdighetene i Roma, gå en tur langs gatene i Cagliari på Sardinia, slå deg ned på en kafé i havnen i Marseilles eller helt enkelt nyt av de vakre greske øyene. Fartøyet venter i havnen, og du har alt du behøver av komfort, god mat og underholdning.

Hva synes kundene våre?

Jag dro i mars til Kuba, samt cruise i Karibia. Cruiset var fantastisk. Fikk se mye av mayakulturen i Mexico og Belize. Etter en uke dro jeg til Varadero, og derifra gjorde jeg utflukter til Trinidad, Santa Clara og Cienfuegos. Jeg ble vel godt tatt vare på, og fikk all den hjelp jeg behøvde. Mange fine inntrykk av både natur og kultur.
Anbefaler denne reisen

Inger N, reiste år 2018

Kilde: Reco.se