Rundreiser

Opplevelserike rundreiser

Rundreiser er en perfekt måte å lære kjenne et land. Vi har opplevelsesrike rundreiser til ulike deler av verden der du får utforske landenes natur og kultur på nært hold.

For deg som ikke vil være på et og samme sted under hele reisen din har vi forskjellige reiseforslag som inneholder rundreiser. Det kan være rundreiser innom et og samme land eller reiser i flere land. Du besøker severdigheter både på landsbygden og i byene, og du får mange muligheter til å bli kjent med landene og innbyggerne der. Rundreisene kan være individuelle eller i gruppe, hvor noen er med svensk guide/reiseleder som følger med på reisen. Vi har rundreiser som passer alle, uansett om du vil ha naturopplevelser, eventyr, kultur eller historie.

Rundreiser med safari9-5869

I Afrika er de fleste av våre rundreiser ulike former for safarireiser til Sør- og Øst-Afrika. I Sør-Afrika arrangerer vi reiser til Sør-Afrika, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Namibia, Mosambik og Madagaskar. Velg om du vil kombinere det med et naboland og/eller en paradisstrand. Hva sier du om en 15-dagers reise som begynner i Johannesburg (Sør-Afrika) og avsluttes ved Victoriafallene (Zimbabwe). Med jeep tar vi oss gjennom Botswanas mest praktfulle naturreservater. Høydepunktene på denne reisen inkluderer Limpopoelven, som er en naturlig grense mellom Sør-Afrika og Botswana, Khama Rhino Sanctuary, Savuti Game Reserve, kanopadling på Okavangodeltaet, Chobe nasjonalpark og Chob River. I Øst-Afrika arrangere vi mange rundreiser. Disse går blant annet til Masai Mara i Kenya og Serengeti i Tanzania. Vi arrangerer også reiser til fjellgorillaene i Uganda. Kombiner gjerne dette med paradisstrender på for eksempel Zanzibar og Seychellene.

Utforske Madagaskar

På Madagaskar kan du utforske øyas unike og rike natur og dyreliv, besøke de største stedene og de mest kjente stedene på øya. Madagaskar er en verden for seg og den har vært det siden øya drev bort fra India for 80 millioner år siden. En stor del av øyas tusentals vekst- og dyrearter er endemiske arter og er altså helt unike for Madagaskar. Her finnes for eksempel mange forskjellige arter av lemurer og det spesielle baobabtreet. Reiser du rundt på Madagaskar for du også se øyas varierende naturscenarier i de forskjellige nasjonalparkene, som de ufruktbare klippene i Isalo og de frodige regnskogene i Ranamafana. Alt dette får du se og oppleve i løpet av vår reise Madagaskar – Vildmarksturen.

Rundreiser med natur og kulturCosta Rica Arenal Angeline Georgsson

Mellom-Amerika har mye å tilby den som er interessert i kultur, historie og natur. Bli med oss på en rundreise til Mellom-Amerikas høydepunkter der du besøker tre land på samme reise! Reisen tilbyr deg en sjanse til å utforske Costa Rica, Panama og Nicaragua. Som Christofer Columbus for du oppdage Boca del Dragos skjærgård i Panama. Men denne spennende reise tar deg også med til Masayas vulkankrater i Nicaragua og hengebruene midt i Costa Ricas regnskoger. Dessuten for du tid til både shopping og besøke koloniale steder som Granada og Liberia.

For deg som vil utforske mayakulturen kan vi anbefale våre rundreiser i Guatemala og Mesoamerika.

Kombinere med sol og bading

Våre gruppereiser i Mexico kommer til å gi dere en fantastisk mulighet til å besøke de mest imponerende arkeologiske stedene fra mayaindeanernes epoke. Rundreisene inneholder også flere avslappende dager med sol og bading. Perfekt for dere som vil oppleve mayakulturen i kombinasjon med Mexicos fantastiske strender! Vi arrangerer også eventyrlige sykkelreiser gjennom Mexico for deg som vil oppleve landet på nært hold

Cubareiser på land og til havs

Cuba kan vi tilby flere forskjellige rundreiser som alle avsluttes med herlige dager på Varaderos hvite paradisstrender. Dere kan også ta en buss- eller sykkelreise over Cubas innland og utforske steder, byer, plantasjer og jungel med alle sine eksotiske vekster og mektige fosser. Eller hvorfor ikke ta en behagelig cruisebåt gjennom Cubas og Jamaicas fantastiske skjærgård, med strandstopp ved lokale attraksjoner.

Oppdagelsesreiser i Sør-Amerika23-6694

Sør-Amerika er et fantastisk kontinent med fargerike mennesker og storslått natur, og her finnes det masse å se! Til Peru, Brasil, Chile og Argentina arrangerer vi både reiser i hvert enkelt land og rundreiser som tar deg med til flere land.

I løpet av reisen kan du besøke små og store steder med fargerike tradisjonelle markeder og vakker kolonial arkitektur. Her kan du utforske millionbyer som Buenos Aires, et av Sør-Amerikas fremste kultursteder og tangoens vugge, og Rio de Janeiro, sambans og bossanovans mekka. Vi har også reiser til Amazonas jungel for deg som vil teste å bo i en økohytte midt i jungelen.

Ecuador tilbyr også manga fantastiske attraksjoner, ikke minst Galápagosøyene. Vi har flere ulike rundreiser i Ecuador. Spesielt populært er det å ta en cruisebåt runt de herlige Galápagosøyene med sitt unike dyre- og planteliv. Vårt tips er å begynne reisen med et kortere opphold i Quito, en hovedstad som har en fantastisk mangfoldig kulturhistorie. Så flyr du videre til Galápagos hvor du fortsetter ekspedisjonen. Du besøker flere av øyene og du får møte de uredde dyrene på nært hold.

Reiser du rundt i Sør-Amerika får du også oppleve spektakulære landskap, besøke kulturskatter som mytiske Machu Picchu og la deg forbløffes over de imponerende fossefallene som Iguazú i Argentina, og den surrealistiske saltørkenen Uyunis i Bolivia. I tillegg berikes du med flere opplevelser på din reise gjennom Chiles fire klimasoner og Argentinas kontrastfylte landskap. Og mye, mye mer!

Tigersafari i IndiaBeskuren-sepilok1

Sri Lanka og India  er ideelt for både kultur- og naturinteresserte. Dra på en tigersafari i den dypeste jungelen og besøk de eksotiske stedene Delhi, Chennai, Kolkata og verdensberømte Taj Mahal.

Orangutangsafari på Borneo

Borneo får du oppleve herlige strender og snorkling i Sør-Kina-havet. Vi tar deg blant annet med på en fantastisk tur hvor du får se havskilpaddene legge eggene sine på stranden på Selingan Turtle Island, studere orangutanger på Sepilok Orangutan Center og få en bytur i Sandakan. Du får også oppleve Sabahs natur og dyreliv på prisbelønnede Sukau Rainforest Lodge som ligger rett ved floden Kina Batangs strand. Reisen avsluttes med noen dager sol- og badeferie på en luksusressort på Gaya Island. Les mer om denne rundreise på Borneo.

Øyhopping i paradiset

Det indiske havs øyer er et must å se fra dekket på en båt. Vi tilbyr rundreiser mellom Seychellenes vakreste øyer der du får tilgang til det beste hver øy har å gi. Her kan du blant annet nyte av vakkert landskap med myke hvite strender, turkist hav og de karakteristiske vindfeide granittklippene.

Hva synes våre kunder?

Vi bokade en privat safari för vår familj till Tanzania, med avslut på Zanzibar. Resan skräddarsyddes efter våra önskemål. Vi fick ett väldigt bra bemötande både på kontoret i Västerås och från Kenzan Tours lokalt, allt fungerade över förväntan! Sammantaget blev resan alltså mycket lyckad, och jag kan absolut rekommendera Kenzan som researrangör. Jag kommer med största sannolikhet att boka en resa igen med dem till Afrika i framtiden.

Anna K, reisende 2016

Kilde: Reco.se

Våre rundreiser