Temareiser

Opplevelsesrike temareiser

Vi arrangerer reiser med mange forskjellige temaer. Les mer om våre ulike temareiser og reiseforslag under respektive temasider. Finner du ikke noen reise som passer? Kontakt oss så skreddersyr vi en reise til deg!

Bryllupsreiser

Vi ordner uforglemmelige reiser til dere som vil reise på bryllupsreise eller gifte dere utenlands. Vi har bryllupspakker til vakre Seychellene, Maldivene og Borneo, men de fleste av våre reiser går å skreddersy slik at de passer som bryllupsreiser. Les mer.

Familiereiser

Reiser dere med barn har vi familiereiser som passer for barnefamilier. Reisene har barnevennlige reisemål og ofte smidige flyreiser som også passer familier med små barn. Hvorfor ikke ta med barna på en safari i Tanzania, utforske Costa Ricas regnskog eller sol- og badeferie ved Det indiske havets herlige strender. Les mer.

Gruppereiser

For dere som vil utforske verden sammen med andre har vi gruppereiser til Afrika og Mellom- og Sør-Amerika. En del av dem har skandinaviske deltagere og reiseledere/guider. Noen eksempler er den populære rundreisen på unike Madagaskar, safari i Zimbabwe og Botswana og en rundreise i Peru. Les mer.

Justerad-P1010781

Kulturreiser

Med våre kulturreiser blir du kjent med landenes kulturer på nært hold. Du besøker kulturskatter, steder og byer der innbyggerne viser fram sin kultur. Utforsk Afrikas mangfoldige kultur eller reis østover og utforsk land som Vietnam, India og Myanmar (Burma). Lokker Mellom- og Sør-Amerikas kultur har vi rundreiser i blant annet Guatemala, Peru og Ecuador. Les mer.

Naturreiser

For deg som er naturelsker har vi en mengde reiser der du for oppleve steder og fantastiske landskap med et rikt og spennende vekst- og dyreliv. Ecuador med Galápagosøyene, Costa Rica, Peru, Argentina, Madagaskar, Seychellene, Malaysia. Listen kan bli lang på reisemål der du får uforglemmelige naturopplevelser! Les mer.

Rundreiser

Vi har et stort utbud av rundreiser i Afrika, Mellom- og Sør-Amerika, Det indiske hav og Asia. Under reisene får du en helhetsopplevelse av landet hvor du får se både natur, bli kjent med kulturen og møte innbyggerne i deres hverdagsliv. Om du ønsker å avslutte med en sol- og badeferie arrangerer vi også kombinasjonsreiser. Les mer.

SafariTanzania

Vi er eksperter på safarireiser til Asia, Øst- og Sør-Afrika. Hos oss finner du reiser med safari i forskjellige nasjonalparker i Afrika, India og Sri Lanka. Mange av reisene kan du også kombinere med en sol- og badeferie på blant annet Zanzibar, Seychellene og Maldivene. Les mer.

Solferier

Book din drømmereise til noen av verdens vakreste strender. Zanzibar, Seychellene, Maldivene og Malaysia har alle disse perfekte og vakre strendene med det krystallklare vannet som man ser på postkort. Til og med Mexico, Costa Rica og Vietnam har vakre strender for soling og bading. Velg mellom ulike boende, fra helt enkle bungalows til luksusressorter. Les mer.

EventyrreiserCosta Rica Rafting 2 Walter

Søker du etter en aktiv ferie med mye eventyr i løpet av turen har vi reiser som inneholder akkurat det. Du kan blant annet bestige Kilimanjaro, rafte eller surfe i Costa Rica, sykle på Cuba eller vandre gjennom Sumatras regnskog. Les mer.

Firmaer & konferanser

Styrk teamfølelsen og planlegg framtiden på en utenlands konferanse. Vi har reiser med aktiviteter som passer for teambuilding, for eksempel rafting i Costa Rica, safari i Tanzania og sykkelreiser på Cuba. Har dere egne idéer så kontakter dere oss så skreddersyr vi konferansereisen! Les mer.