Mellom-Amerika og Karibia

Reiser til Mellom-Amerika og Karibia

Mellom-Amerika tilbyr unike opplevelser for alle interesser. Her finnes hvite paradisstrender, kulturelle og historiske skatter fra forskjellige tidsperioder, en unik natur og et rikt dyreliv samt aktiviteter og eventyr.

Vi tilbyr ferdige opplevelsespakker til Cuba, Costa Rica, Mexico og Guatamala. Dessuten har vi spennende rundreiser i Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua og Belize. Vi har både individuelle reiser med daglige avganger og gruppereiser med faste avreisedatoer. Gruppereisene har enten lokale engelsktalende guider eller svenske reiseguider som alle har stor kunnskap om reisemålene.

Les mer om våre reiser under respektive land. De reisene som vi viser der er eksempler på program med forskjellige innehold. Finner du ikke det du vil ha der, ring oss på +46 21 18 16 17, fyll i dette skjemaet eller mail oss på [email protected] så tar vi frem et skreddersydd program etter dine ønskemål.

Landene i Mellom-Amerika har noe helt spesielt å tilby alle som reiser dit. Du har Costa Ricas unike natur, rike dyreliv og aktiviteter og eventyr for hele familien. Cubas helt spesielle 50-talls atmosfære, herlige salsarytmer og paradisstrender. Og Mexicos og Guatemalas kulturhistoriske skatter fra mayakulturen er vel verdt et besøk. For ikke å glemme de mindre landene Honduras, El Salvador og Belize som også de har interessante levninger fra mayakulturen og mye annet å både se og oppleve.

Eventyrreiser i Costa Rica

Costa Rica er det perfekte reisemålet for deg som er naturinteressert og søker en aktiv ferie. Det finnes en mengde ulike aktiviteter som passer de fleste, fra rolige vandringer i regnskogen til rafting på livlige elver. Og her er det vakre langstrakte strender som lokker med surfing, sol og bading ved Stillehavskysten. Les mer om våre reiser til Costa Rica her.

Kultur og solferie på Cuba

Cubas spesielle 50-talls atmosfære er noe helt spesielt, og de livsglade cubanerne som sprer sine lokkende salsatoner gjør at en ferie på Cuba blir noe helt spesielt. Reiser du til Cuba for du i tillegg til den genuine kulturen også oppleve koloniale byer, et landskap med bølgende grønne tobakksfelt og kritthvite strender som kjennetegner Karibia. Les mer om våre reiser til Cuba her.

Reis i mayafolkets fotspor

Er du interessert i mayakulturen bør du reise til Guatemala, Honduras og Mexico. I disse landene finnes det mange kulturhistoriske skatter fra mayakulturen, blant annet overgitte steder med mektige pyramidebygninger og andre monumenter som lenge lå gjemt i regnskogen. Noen eksempler er Tikal i Guatemala, Copán i Honduras og Chichen-Itza i Mexico. Også i El Salvador og Belize kan du se levninger fra mayakulturen. Les mer om våre reiser til Guatemala her, der finner du også linker til våre rundreiser i Honduras, El Salvador, Nicaragua og Belize. Les mer om våre reiser til Mexico her.

Mer å oppdage i Mellom-Amerika

Reiser du rundt i Mellom-Amerika kommer du også til å få se mange eksempler på hvordan den innfødte kulturen blandes med arven fra de spanske koloniherrene, ikke minst i arkitekturen. Du kommer også til å oppdage at det finnes en utrolig natur med alt fra regnskog til vulkaner og verdens nest største korallrev i Belize.

I våre reiseprogram finner du mer informasjon om mange av de severdighetene du kan besøke i denne delen av verden.