Vår profil

Vi er et spesielt reisebyrå med målsetting å arrangere prisgunstige reiser til Afrika, Sør-Amerika, Mellom-Amerika, Det indiske hav og Asia. Vi fokuserer på økoturisme, safari, eventyrreiser, opplevelsesreiser og reiser til sol og strand. Vi  henvender oss til reisende fra hele Norden, og har avreiser fra så vel Sverige som Norge og Danmark.

Kenzan Tours AB har det lille reisebyråets fordeler med en rask, personlig og profesjonell service. Samtidig har vi det store reisebyråets muligheter med et internasjonalt kontaktnett med flere store reisearrangører og muligheten til å tilby veldig gode flypriser.

Vi har vært aktive siden 2004 og har siden det strevet etter at alle skal få muligheten til å oppleve eksotiske steder rundt om i verden til rimlige priser.

Vi har prisgunstige reiser for alle
Vi har et stort utvalg av reisemål, overnatting og aktiviteter. Vi har reiser i alle prisklasser med alt fra enklere overnatting til luksusressorter med All Inclusive. For familier tilbyr vi barnevennlige alternativ. Skal dere reise på bryllupsreise har vi de perfekte reisene også for dere. Uansett om du reiser alene eller med andre , søker fart og spenning eller avkobling, vil bo enkelt eller mer luksuriøst så fisker vi den reisen du vil ha.

Vi samarbeider kun direkte med lokale hotelleiere og reisearrangører på reisemålet. Dette har flere fordeler. Vi vet at de er seriøse og kommer til å gi dere veldig bra service på reisen. Uten mellomhender kan vi også skreddersy reiser etter dine ønskemål- Vi kan dessuten forhandle til oss bedre priser på overnatting og aktiviteter som for eksempel safari. Resultatet blir en ferdigpakket reise med fly, boende og opplevelser med et opplegg og priser som passer nettopp deg.

Vi gir personlig service
Vi ser oss som din partner som sammen med deg tar frem akkurat den reise som du vil ha. Vi finnes med deg hele veien, fra første idéstadie til dere har kommet hjem fra reisen. Vi blir fornøyde med vår jobb først når dere er fornøyde fra begynnelse til slutt. Skulle det oppstå problemer med din reise gjør vi alt vi kan for å løse dette så raskt som mulig.

Vi tar ansvar
Vi arbeider aktivt med bærekraftige reiser og sosialt ansvar. Vårt samarbeid med lokale hotell og arrangører bidrar for eksempel til at lokalbefolkningen får ta del av fordelene med turismen og at inntektene havner i rett hender. Vi arbeider også aktivt med økoturisme gjennom å samarbeide med økoressorter som jobber for at det skal være bærekraftig og minske påvirkningen på miljøet.

I samarbeide med AddTruly får alle våre reisende også muligheten til å bidra til noen av de grasrotsorganisasjoner vi samler inn penger til. For hvert bidrag som våre reisende gir så gir Kenzan Tours opp til 100 kr til samme organisasjon. Les mer om organisasjonene.