Om oss

Kenzan Tours – for en trygg og vellykket reise!

Det finnes mange reisebyråer på markedet og det er ikke alltid lett for deg som kunde og velge riktig i denne jungelen. Det er mange grunner til å velge Kenzan Tours som arrangør for din drømmereise.

Personlig og profesjonell service
Vi gir rask, personlig og profesjonell service. Vi ser oss som din partner som sammen med deg tar frem akkurat den reisen som du vil ha. Vi er med deg hele veien, fra idéstadiet og helt til du har kommet hjem igjen fra reisen. Vi blir fornøyd med vårt arbeide først etter at du er fornøyd fra begynnelse til slutt. Om det skulle oppstå problemer med din reise gjør vi alt hva vi kan for å løse dette så raskt som mulig.

Reisegaranti hos Kammarkollegiet
Hos oss er du trygg når du kjøper en pakkereise. Vi har reisegaranti gjennom Kammarkollegiet. Det innebærer at om du booker en pakkereise hos oss som inkluderer både fly og/eller arrangemang er du garantert penger tilbake om noen av partene ikke kan levere reisen. Denne garantien finnes ikke om du booker reisen selv. Les mer om tryggheten med resegaranti.

Medlemmer i Svenske Reisebyråforeningen
Svenske Reisebyråforeningen (SRF) er en bransjeorganisasjon for reisebyråer og reisearrangører. Formålet med foreningen er å fremme en positiv utvikling av reisebyråindustrien og å bistå medlemmer i felles spørsmål. For å bli medlem i SRF må et reisebyrå blant annet ha sunde økonomiskes forhold samt ha lovfestede reisegarantier. Utover det er det et krav at de ansatte har tilstrekkelig med erfaring og utdannelse. Les mer på SRF:s hjemmeside.

Høy kundetilfredshet
Vårt arbeid reflekterer seg i den responsen vi får daglig fra våre reisende. 99% av alle våre kunder anser at reisen motsvarte eller overgikk deres forventninger. Les gjerne de vurderingene som våre reisende har skrevet på forskjellige sider som  Reco.se, Eniro och Google+.

IATA
IATA er en internasjonal bransjeorganisasjon for flyselskap som jobber for pålitlige og sikre flytransporter. Et IATA-autorisert reisebyrå må oppfylle visse standarder og økonomiske kriterier. For deg som kunde betyr vår IATA-licens blant annet at du kan stole på vår kompetanse innom flybooking. Du kan også  være sikker på at vi bare engasjerer flyselskap som oppfyller IATA:s regler om blant annet sikkerhet og økonomisk stabilitet.

PATA
Vi er medlemmer i PATA, en internasjonal ideell organisasjon hvor hovedmålet er å fremme turisme till, fra og innom Asia og Stillehavet. Som medlem i PATA jobber vi for at våre reiser til og innom disse regioner skjer på en bærekraftig og sosialt ansvarsfull måte.

Deleierskap
Kenzan Tours er sidan januar 2017 deleiere i Afro-Caribbean Travel og AktivResor. Det innebærer at vi kan tilby våre reisende nye destinasjoner (mange øyer i Karibia), nye segment som aktiv ferie og mer konkurranseduktige priser da vi får bedre forhandlingsmuligheter med våre leverandører.

Vi inngår i Travel Support
Kenzan Tours AB inngår i Travel Support, Sveriges ledende samarbeidsorganisasjon for frittstående reiseselskap. Over 100 reiseselskap er koblet til Travel Support, noe som gir oss muligheten til å utnytte de storbedriftsfordeler som Travel Supports innkjøp- og leverandøravtaler tilbyr. Gjennom Travel Support har vi tilgang til flere viktige støttetjenester som flybilletteksperter, det seneste innom bookingsystem, bransjeledende online selvbookingsverktøy for bedrifter og forretningsreisende kunder, IT-service, økonomiservice med mer.

Bærekraftig reising og sosialt ansvar
Vi arbeider aktivt med bærekraftige reiser og sosialt ansvar . Vi har et nært samarbeid med våre lokale samarbeidspartnere på destinasjonene og vet at de gjør hva de kan for at din reise skal bli så bra som den kan bli. Gjennom at vi kun engasjerer lokale hotell og arrangører bidrar vi også til at pengene havner i rette hender i de landene som du reiser til. Vi samarbeider også med økoressorter som drives på en holdbar måte med minsket miljøpåvirkning i fokus.

I samarbeide med Addtruly får alle våre reisende mulighet til å gi et bidrag til noen av de grasrotorganisasjoner som vi støtter. For hvert bidrag som våre reisende gir skjenker Kenzan Tours opp til 100 kr til den valgte organisasjonen. Les mer om organisasjonene og vårt arbeide med bærekraftig reising og sosialt ansvar.

Velkommen til din reisespesialist Kenzan Tours AB!

 

uc-kreditvardighet2

 

 

 

kammarkollegiet-logo

 

 

 

 

 

reco_trustbadge2016

eniro

googleplus-logos-75x75

 

 

iata-accredagent-blue

 

 

 

PATA