Booking

Vennligst fyll i skjemaet for samtlige reisende. Før- og etternavnet må være fullstendige og korrekt stavet ifølge pass. Skriv altså inn samtlige før- og etternavn i den rekkefølgen de står i passet. Kenzan Tours kan ikke ta ansvar for eventuelle kostnader og konsekvenser som oppstår på grunn av at angitte navn er feilaktige.

Kontroller at ditt pass er gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisen. Hvis passet går ut før dette må du skaffe et nytt pass. Du kan fylle i informasjonen likevel, og komplettere med den nye passinformasjonen når du har fått ditt nye pass. Vær oppmerksom på att vi må ha passinformasjonen senest 30 dager før avreise.

(*) Obligatorisk informasjon.

OBS: Husk at alle for og etternavn skal skrives akkurat som i passet.

Reisende 1

Legg til person

Reisende 2

Legg til person

Reisende 3

Legg til person

Reisende 4

Legg til person

Reisende 5

Legg til person

Reisende 6

Legg til person

Reisende 7

Legg til person

Reisende 8

Legg til person

Reisende 9

Legg til person

Reisende 10

Håndtering av personopplysninger

Vi lagrer dine personopplysninger for å kunne administrere og levere reisetjenestene, dvs. for å kunne oppfylle avtalen med deg. Vi overfører også personopplysninger til samarbeidspartnerne våre, både i Norge, Sverige og land utenfor EU/EØS for å kunne oppfylle avtalen. Vi lagrer bare personopplysninger så lenge som det er nødvendig for å kunne oppfylle avtalen og formålet som opplysningene ble innhentet for. Vi lagrer også personopplysninger av andre grunner, f.eks. for å følge regnskapsloven. Vi gjør alt vi kan for å påse at personopplysninger håndteres sikkert hos oss, og ved overføring til eller deling med tredjeparter.

For mer informasjon om vår håntering av personopplysninger, vennligst les våre retningslinjer for personvern.