Machu Picchu

Peru Machete Tours programme_1526_5

Machu Picchu

Høyt oppe i Andesfjellenes spektakulære grønne landskap gjemmer det storslåtte Machu Picchu seg. Ruinene etter inkafolkets overgitte by er med på UNESCOS’s verdensarvliste, og har også blitt stemt frem som et av verdens syv nye underverk. Byen strekkes seg over 13 km² og er en konstruksjon bygd i tessasser med bevarte steinbygninger. Det er et magiskt og uforglemmelig sted som du ikke for gå glipp av om du reiser til Peru.

De fleste av våre reiser til Peru inkluderer et besøk til Machu Picchu. Du reiser komfortabelt med tog fram til siste stopp, Aguas Calientes, og med et opphold i den fantastiske inkabyen Cuzco. Du som vil kan i stedet ta den historiske og krevende Inkaleden. Vandringen tar deg igjennom Andesfjellenes imponerende landskap, forbi småbyer og inkaruiner før du når Machu Picchu, plassert på 2 430 moh. Les mer om Inkastien her.

Man kan reise til Machu Picchu året rundt. Vandringsstien er midlertidig stengt i februar, noe som kan være bra å vite om man har tenkt å ta seg frem via den klassiske stien. Med tåg går det også bra i februar, og trives du med en aning mindre besøkende på stedet så kan februar være en bra måned å besøke Machu Picchu på. Tenk bare på at det kan komme kraftig med regn i perioden januar-april.

 


Adress

Kenzan Tours
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm

Organisationsnummer: 556954-0783
Kenzan Tours på Facebook

Kontakta oss

Telefon: 021-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.

Titta på vår presentationsfilm