Gorillasafari

Uganda Rwanda Mountain Gorilla

Reis til Uganda for eventyr utover det vanlige

Der Øst-Afrikas savanne møter Ves-Afrikas jungel finner du Uganda. Med Kenzan Tours får du bli med på en unik og uforglemmelig reise til Ugandas tåkelagte skoger hvor de utrydningstruede fjellgorillaene har sitt hjem. Vi tilbyr en fem-dagers gorillasafari hvor du, i tillegg til gorillaer, mest sannsynligvis får se dyr som sebra, topi, bøffel, elefant, flodhest, antilope og løve.

De første og siste dagene drar du på safari i Lake Mburos og Queen Elizabeths nasjonalparker. Etter den andre dagen med safari i Lake Mburo reiser du til Bwindi Impenetrable nasjonalpark for overnatting før du drar videre til neste dags høydepunkt: gorillatracking! Forestill deg hvordan du s å på den tredje dagen går gjennom Bwindis nasjonalpark med dens vakre natur. Turen kan bli lang, og du går opp bratte og gjørmete stier. Men når du så får se gorillafamilien og på nært hold for se dem leke, spise og hvile er det en ubeskrivelig opplevelse og vel verdt slitet!

Kombinerte safariturer til Uganda

Om du vil tilbringe mer tid i Afrika er ikke det noe problem. Vi tilbyr flere ferdige kombinasjonsreiser som for eksempel 18 dager med safari i Kenya, gorillasafari i Uganda og avslutning med en uke sol og bading på Zanzibar. Vi har også en reise med hele 14 dager i Uganda hvor vi besøker landets alle høydepunkter som Queen Elizabeths nasjonalpark og Murchison Falls, et vakkert vannfall på Nilen. Det går også bra å sette sammen en helt egen pakke etter dine ønskemål. Kontakt våre reiseeksperter så hjelper vi til å gjøre din reise til Uganda akkurat så bra som du hadde forestilt deg den!

Du når oss på telefon +46 (0) 21 18 16 17 og på mail [email protected].


Adress

Kenzan Tours
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm

Organisationsnummer: 556954-0783
Kenzan Tours på Facebook

Kontakta oss

Telefon: 021-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.

Titta på vår presentationsfilm